AndroidSamsungYleinen

Suomalaiset Galaxy Note7:n ennakkotilaajat voivat purkaa kaupan tai saada Galaxy S7- tai Galaxy S7 edge-puhelimen

02_galaxy-note7_blueSamsung on julkaissut Suomen osalta virallisen tiedotteen, jossa kerrotaan uutta tietoa Galaxy Note 7 -puhelimen täysin pieleen menneestä myyntiintulosta sekä annetaan ohjeita laitteen omistajille sekä ennakkotilaajille. Vaikka Galaxy Note 7:n myynti ei olekaan Suomessa alkanut, eikä tule koskaan alkamaankaan, niin innokkaimmat ovat puhelimen voineet jostain muusta maasta käydä hakemassa, jonka takia myös Samsung Suomi kehottaa kaikkia Galaxy Note7:n omistavia asiakkaita varmuuskopioimaan tietonsa, sulkemaan puhelimen ja lopettamaan sen käytön. Kehotus koskee vain Samsungin Note7-puhelinta, eikä mitään muita laitteita.

Samsung tarjoaa Suomessa Galaxy Note7 -puhelimen tilaajille oikeutta vaihtaa laite joko Galaxy S7- tai Galaxy S7 edge -puhelimeen. Samsung on myös sitoutunut korvaamaan laitteiden välisen hintaeron. Tarjolla on myös vaihtoehto, joka antaa asiakkaalle oikeuden purkaa kauppa ja saada rahansa takaisin kokonaisuudessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa asiakkaille tarjotaan seuraavia vaihtoehtoja:

  • Vaihda Galaxy Note7 -puhelin Galaxy S7:ään tai Galaxy S7 edgeen (ja saa korvaus laitteiden hintaerosta)
  • Pura kauppa ja saa kaikki rahasi takaisin

”Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Vaikka Galaxy Note7:n myynti ei ole alkanut Suomessa, kehotamme kaikkia Galaxy Note7:n silti omistavia varmuuskopioimaan tietonsa, sulkemaan puhelimen ja lopettamaan sen käytön”, sanoo Lars Jansson, Corporate Vice President & Head of Mobile Division Samsung Electronics Nordic.

”Haluamme pyytää kaikilta Galaxy Note7 -asiakkailtamme syvästi anteeksi, ettemme ole täyttäneet Samsungille asettamianne laatuodotuksia. Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja pahoittelemme syvästi aiheuttamaamme harmia”, Jansson jatkaa.

Samsung on nyt siis lopettanut kokonaisuudessaan Galaxy Note7:n tuotannon, eikä yhtiöllä ole aikeita tuoda puhelinta takaisin myyntiin. Samsungin tarjoamien hyvitysvaihtoehtojen nojalla kannattaa ottaa yhteys jälleenmyyjään, jonka kautta puhelin on ennakkotilattu.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android