AndroidSamsung

Samsung Galaxy Note7:n ennakkotilaajat saavat 358 euron edestä etuuksia toimitusten peruuntumisesta

samsung-galaxy-note-7Samsungin epäonninen Galaxy Note7 on nyt virallisesti kokonaisuudessaan kuopattu ja monet ennakkotilaajat eivät saaneet laitteita ja laitteen saaneita kehotetaan palauttamaan puhelin heti turvallisuussyistä. Samsung Suomi kertoi tänään lisätietoja Galaxy Note 7:n ennakkotilaajille ja tarjosi puhelimen vaihtamista joko Galaxy S7- tai Galaxy S7 edge -puhelimeen. Ennakkotilaajille annetaan mahdollisuus myös purkaa kauppa ja saada rahat takaisin.

Samsung ei tiedotteessaan kuitenkaan maininnut Galaxy Note7 ennakkotilaajille tarkoitetuista muista erikoistarjouksista. Suomessa ainakin DNA tarjoaa ennakkotilaajille vakuuttavan paketin tarjouksia ja lisätarvikkeita, jos Galaxy Note7 tilauksen vaihtaa Galaxy S7- tai Galaxy S7 edge -puhelimeen. DNA tarjoaa Galaxy S7 -puhelimia 100 euroa halvemmalla ja kaupan päälle saa Samsung Gear VR -virtuaalilasit (arvo 149 euroa) ja Samsungin 128 gigatavun muistikortin (arvo 109 euroa). Samsung Galaxy Note7 ennakkotilaajille tarkoitettu erikoistarjous on arvoltaan siis kokonaisuudessaan 358 euroa.

Voit tutustua tarjoukseen paremmin suoraan DNA:n sivuilta. Erikoistarjous on voimassa 31.10.2016 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android