AndroidOnePlusYleinen

Suomessa suosiota keräävän OnePlussan uutuuspuhelin OnePlus 3T saapui tänään myyntiin

nayttokuva-18Kiinasta ponnistava älypuhelinvalmistaja OnePlus on aloittanut uuden aikaisemmin tässä kuussa julkaistun OnePlus 3T -puhelimensa myymisen Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Suomessa OnePlussan puhelimia myy yksinoikeudella Elisa, joka otti jo viime viikolla varaslähdön uuden OnePlus 3T -mallin myymisessä.

Nyt puhelin on kuitenkin tullut laajemmin saataville ja sitä on saatavilla Elisan verkkokaupan kautta sekä myymälöistä ympäri Suomea. Samoin myös OnePlus toimittaa omista varastoistaan puhelimia Suomeen, jotka on tilattu yhtiön oman verkkokaupan kautta. Jos uuden OnePlus 3T:n haluaa saada nopeasti käsiinsä, niin Elisan kautta se onnistunee helpoiten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 3T:n sisällä hyrrää uusin neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2.35 GHz:n taajuudella toimivasta Kryo-ytimestä sekä kahdesta 1.6 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Kryo-ytimestä. Grafiikkasuorittimena puhelimessa toimii jo alkuperäisestä OnePlus 3 -mallista tuttu Adreno 530. OnePlus on tehnyt myös muutoksia tallennustilavariantteihin. Aikaisemmin saatavilla oli vain 64 gigatavun sisäisellä tallunnustilalla varusteltu versio, mutta nyt saataville on tuotu myös 128 gigatavun muistilla varusteltu malli. Molemmista tallennustilavarianteista löytyy 6 gigatavua RAM-muistia.

Muita uudistuksia OnePlus 3T -mallissa ovat muun muassa tarkempi etukamera sekä suurempi akku. Etukamera oli OnePlus 3:ssa 8 megapikseliä, mutta nyt OnePlus 3T:ssä etukamerasta löytyy huimat 16 megapikseliä. Puhelimen akku on saanut pienen päivityksen suurempaan. OnePlus 3:sta löytyi 3000 milliampeeritunnin akku ja nyt päivitetystä OnePlus 3T:stä löytyy 3400 milliampeeritunnin akku.

Suomessa OnePlus 3T on saatavilla kahtena eri versiona, joista toisesta löytyy 64 gigatavua tallennustilaa ja toisesta 128 gigatavua tallennustilaa. Hintaa näillä versioilla on 439 euroa ja 479 euroa. Aluksi laitetta on saatavilla vain tummana (gunmetal), mutta myöhemmin on tulossa saataville kultainen 64 gigatavun versio OnePlus 3T -puhelimesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android