AndroidHonorHuaweiYleinen

Vaaleanpunainen Honor 8 julki Euroopassa – Onko uusi väri tulossa myös Suomeen?

8-id-07

Honor 8 Sakura Pink

Huawei on laajentanut tänään Euroopassa Honor 8 -puhelimen värivalikoimaa. Aikaisemmin puhelinta oli saatavilla mustana, sinisenä, valkoisena ja kultaisena. Kiinassa Huaweilla on tarjolla myös vaaleanpunainen Honor 8, mutta sitä ei lupailtu Euroopan markkinoille, vaikka monet sitä kyselivätkin.

Nyt kuitenkin vaaleanpunainen (Sakura Pink) Honor 8 on rantautunut Eurooppaan ja sen myynti on alkanut jo muun muassa Saksassa, jossa puhelimen uusi väri on saatavilla vain ”Premium-versiona”, eli 64 gigatavun muistilla ja 4 gigatavun RAM-muistilla varusteltuna. Saksassa puhelimelta löytyy hintaa 449 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin Huawei Suomi vijailee Facebook-sivuillansa tuovansa pian jotain uutta saataville. Huawein julkaisema vaaleanpunainen kuva voisi jopa vihjata jotain tulevasta tuotteesta. Luultavasti kyseessä on juuri tämä Euroopassa esitelty vaaleanpunainen Honor 8 -puhelin. Suomessa puhelin todennäköisesti tulee maksamaan 499 euroa, jos hinnoittelu on verrattavissa muihin vastaaviin Honor 8 -värivaihtoehtoihin.

Honor 8 perustuu 5,2 tuuman FullHD -tasoiseen näyttöön. Puhelimen sisällä hyrrää Huawein oma kahdeksanytiminen Kirin 950 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia mallista riippuen. Honor 8:n akku on 3000 milliampeeritunnin suuruinen ja puhelin tukee pikalatausominaisuutta. Puhelimen kohokohta on kaksoiskameraratkaisu. Honor 8 on varusteltu Huawei P9 -malleista tutulla 12 megapikselin kaksoiskameralla. Toinen kameroista on värillinen ja toinen on mustavalkoinen. Honor 8 kävi viime kuussa myös SuomiMobiilin testissä ja arvostelumme voit lukea täältä. 

8-id-17

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android