AndroidOnePlus

”Suomi toimii tämän historiallisen hetken näyttämönä” – OnePlus-puhelimet myyntiin Suomessa

elisa_OP2_ForumSuomalainen operaattori Elisa ja kiinalainen OnePlus ilmoittivat tänään jopa hieman yllättäviä uutisia. Elisa aloittaa tästä päivästä lähtien myymään OnePlussan puhelimia sekä oheistarvikkeita.

Elisa on Euroopan ensimmäinen operaattori, joka on saanut OnePlussan puhelimet valikoimaansa.  OnePlus-puhelimen voi hankkia Elisan kaikista myyntikanavista: verkkokaupasta, Elisan myymälöistä sekä asiakaspalvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus kertoo tiedotteessaan olevansa hurmioissaan yhteistyöstä Elisan kanssa. Elisan valikoimaan Suomessa lukeutuvat OnePlus X sekä OnePlus 2, jotka kummatkin ovat OnePlussan viime vuoden malleja. Samoin Elisa kertoo lehdistötiedotteessaan olevan innoissaan saadessaan puhelimet laajasti myyntiin Suomessa. Elisan verkoissa on tällä hetkellä tuhansia OnePlus-käyttäjiä, mutta Elisa uskoo määrän kasvavan huimasti tämän yhteistyön ansiosta.

”OnePlus on jo aiemmalla hyvin rajoitetulla jakelullaan onnistunut hankkimaan lyhyessä ajassa merkittävän käyttäjämäärän asiakkaidemme keskuudessa. Elisan verkossa on jo tuhansia OnePlus-käyttäjiä. Laitteen hankinnan nyt ratkaisevasti helpottuessa uskomme määrän kasvavan huomattavasti. Uskomme OnePlussan nousevan yhdeksi merkittävimmistä haastajista nykyisille suosituimmille merkeille, Virkki jatkaa.”

OnePlus 2 on huippuominaisuuksin varusteltu puhelin, joka on tästä päivästä lähtien saatavissa Elisalta 349 eurolla. Pienikokoisemmassa OnePlus X -mallissa on kiinnitetty huomiota erityisesti muotoiluun ja materiaalivalintoihin. Sen hinta on 269 euroa.

Elisa uskoo erityisesti yritysten kiinnostuvan OnePlus-puhelimista loistavan hintalaatu-suhteen ansiosta.

”Esimerkiksi OnePlus 2 -puhelimen hintalaatu-suhde on loistava. Rahalle saa paljon todellista vastinetta. Uskomme puhelimien kiinnostavan muun muassa yrittäjiä, sanoo yritysasiakkaiden liittymäliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus järjestää Suomessa tällä viikolla OnePlus -faneille tapaamisen Helsingissä, Olutravintola Villi Wäinössä. Paikanpäällä on OnePlussalaisia. Tilaisuus järjestetään 15.5.2016, kello 18-22. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tilaisuuteen löydät täältä. 

Lähteet: Elisan lehdistötiedote, OnePlus

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android