SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili kokeilee WhatsApp -palvelua – tule sinäkin tilaamaan uutiskirjeemme ja antamaan vinkkejä

logo-color-horizontal

SuomiMobiili lähtee kokeilemaan siipiään WhatsApp -pikaviestipalvelussa. Palveluun SuomiMobiili on liittynyt juuri ja aloitamme kehittämään toimintaamme myös siellä, missä ihmiset juuri nyt ovat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsAppissa tulemme jakamaan lukijoillemme uutiskirjeitä, jotka sisältävät aina muutaman tuoreen artikkelin. Uutiskirjeitä tulemme julkaisemaan maksimissaan vain neljä viikossa.

Hyppäämme mukaan myös toisella tavalla, sillä samalla annamme lukijoillemme luonnollisesti mahdollisuuden lähettää meille viestejä yksityisesti. Voitte lähettää meille yksityisesti uutisvinkkejä, parannusideoita, kommentteja sekä kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin.

Näin tilaat SuomiMobiilin uutiskirjeen WhatsAppissa:

1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 0466547497 ja anna yhteystiedolle nimi, ”SuomiMobiili”. WhatsApp ei toimi, ellemme ole yhteystiedoissasi.

2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon WhatsAppissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata uutiskirjeen. Esimerkiksi ”Tilaisin SuomiMobiilin uutiskirjeen.”

3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada uutiskirjeitämme!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi, sillä käytämme WhatsAppin Broadcast-toimintoa.

Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille WhatsAppissa viesti ”PERU”. Uutiskirjeitä lähetetään maksimissaan 4 viikossa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili