MotorolaYleinen

Suorituskykytesti paljasti Motorola Moto E20 -puhelimesta tärkeän yksityiskohdan – tämä kaikki odotetusta halvasta Motorolasta tiedetään

Motorola Moto E20

Motorolan tulevasta edullisemman hintapisteen Moto E20 -puhelimesta on nähty jo kuvavuotoja, mutta myös teknisistä tiedoista on kuultu joitakin yksityiskohtia. Nyt myös suositun suorituskykytestin Geekbenchin tietokantaan on ilmestynyt Moto E20 -puhelimen tietoja, josta paljastuu todennäköisesti kaikista tärkein yksityiskohta.

Geekbench paljastaa Motorolan tulevan puhelimen järjestelmäpiirin, josta ei ole ollut aikaisemmin varmuutta. Tietojen mukaan kyseessä olisi edullinen Unisocin kehittämä järjestelmäpiiri, mutta tarkkaa versiota ei ole tiedossa. Nähtävästi kyseessä saattaa olla Unisoc T606 -versio, jossa on kahdeksan ydintä, joista ainakin tehokkain toimii 1,61 GHz:n kellotaajuudella. Geekbenchin tietokannasta selviää puhelimessa olevan myös 2 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto E20 Geekbench-suorituskykytestissä.

Moto E20 -puhelimen koodinimi on ”Aruba” ja laitteen yksi mallikoodeista on XT2155-1. Puhelimessa on aikaisemmin huhuissa kerrottu olevan 6,5 tuuman suuruinen HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, 1,6 GHz:n kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri sekä 2 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on lisäksi 13 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin toinen kamera. Moto E20 -puhelimen etuosassa kerrotaan olevan 5 megapikselin selfiekamera ja akunkesto on suuren 4000 milliampeeritunnin akun varassa.

Muita tietoja Evan Blass ei ole Motorola Moto E20 -puhelimesta vielä paljastanut, eikä tiedossa ole laitteen varsinaista julkaisupäivää.

Moto E20 on nähty myös useissa vuotokuvissa, jotka paljastavat tyylikkään muotoilun. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Motorolan logo ja sormenjälkilukija. Puhelimen etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö ja oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet, virtapainike sekä nähtävästi erillinen Google Assistant -painike. Puhelimen vuotaneista kuvista saadaan vielä vahvistus myös USB-C-liittimelle ja 3,5 mm kuulokeliittimelle. Kuvissa puhelin on nähty vihreässä väriversiossa.

Lähde: Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola