AndroidXiaomiYleinen

Suosittu Xiaomi Mi Box saamassa seuraajan – Paljastui FCC:n tietokannasta

Xiaomi on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa lukuisia Android TV -pohjaisia televisioita sekä Mi Box -laitteita, mutta maailmanlaajuisesti yhtiö ei ole montaakaan mallia tuonut saataville. Euroopassa on ollut myynnissä jo useamman vuoden vanha Mi Box -laite, jota myydään Kiinassa nimellä Mi Box 3. Nyt on käynyt ilmi, että Xiaomilla on suunnitelmia tuoda laitteelle seuraaja muun muassa Yhdysvaltojen markkinoille.

FCC:n tietokannasta on paljastunut Mi Box -nimeä kantava laite, joka on tunnistettavissa Kiinassa jo julkaistuksi Mi Box 4 -laitteeksi. Kiinassa laitetta myydään toistaiseksi vain valkoisena, mutta FCC:n tietokannasta paljastunut Mi Box on väriltään musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa myytävä Mi Box 4 kykenee 4K HDR -videotoistoon, siinä on neliytiminen järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia ja 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on yksi HDMI 2.0 -liitäntä ja yksi USB 2.0 -liitäntä. Mi Box 4:ssä on myös tuttu 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Kiinassa myytävän Mi Box 4:n ominaisuudet voivat antaa viitteitä siitä, millainen myös globaalisti saataville tuleva uusi Mi Box on.

Vaikka uusi Mi Box on läpäissyt FCC:n sertifioinnin, niin se ei kuitenkaan aina suoraan tarkoita, että laite olisi tulossa globaalisti tarjolle. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että Xiaomi tulee päivittämään jo usean vuoden vanhan Mi Box -laitteensa lähiaikoina.

Lähde: FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android