Yleinen

Supreme julkaisi puhelimen – Varusteltu 3G-yhteyksillä ja kameralla!

Yhdysvaltalainen skeittaus- ja vaatemerkki Supreme on julkaissut brändiään kantavan puhelimen. Supreme on vuonna 1994 perustettu brändi, joka on tällä hetkellä kasvanut yli miljardin dollarin arvoiseksi. Supreme tunnettaan ympäri maailmaa erityisesti punaisesta logostaan.

Supreme on tunnettu useista tuotteistaa, jotka eivät liity mitenkään skeittaukseen tai vaatteisiin. Brändi on myynyt muun muassa koiran ruokakuppeja, sorkkarautoja, palosammuttimia, lapioita sekä tiiliä. Nyt Supreme on julkaissut myös peruspuhelimen, joka kantaa nimeä Supreme / BLU Burner Phone. Kyseessä on peruspuhelin, jossa on 3G-yhteydet, 2.4 tuuman näyttö sekä kamera. Kyseessä on laitevalmistaja BLU:n käsialaa oleva peruspuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Supreme-puhelimen hintaa ei ole vielä paljastettu, mutta jos puhelimen haluaa käsiinsä, joutuu siitä suurella todennäköisyydellä maksamaan erittäin paljon. Supreme on myynyt muun muassa logollaan varusteltua tiiltä 30 dollarilla, mutta tiilen jälleenmyyntiarvo on noussut yli 1000 dollariin. Todennäköisesti myös Supreme-puhelimen hinta tulee hipomaan nykyisien huippuälypuhelimien hintoja.

Lähde: Supreme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Juuri tullut Paulin Pelivideot ja Huutokauppakeisari ohjelmaan tämä puhelin myyntiin.
    Kauheaa huomata olevansa sellainen boomer että on toki vilaukselta nähnyt tuollaisen punaisen puhelimen jollain (nuorella) mutta ei tiennyt tähän päivään mennessä että se on tunnettu juttu tai koko asiaa 🙂

    Myös oli juuri juttua että nuoret himoavat yli kaiken uusinta iPhonea joka varamasti sikakallis verrattuna ainakin teorissa vastaaviin Android pohjaisiin puhelimiin samoilla ominaisuuksilla.

    Mutta jostain kai jokainen sen oman ”millä saa pisteitä” tuotteen tai merkin aina kaivaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen