HMDNokiaYleinen

ZEISS:n viestintäpäällikkö julkaisi Twitterissä kuvan julkaisemattomasta Nokia 7.2 -puhelimesta

Kuva Nokia 7.2 -puhelimen takaosasta.

Suomalaisen HMD Globalin odotetaan julkaisevan IFA 2019 -messuilla useita Nokia-puhelimia, joita ovat ainakin peruspuhelimet Nokia 110 ja Nokia 2720. Peruspuhelimien lisäksi odotetaan Nokia 6.2- ja Nokia 7.2 -älypuhelimia sekä mahdollisesti Nokia 5.2 -puhelinta.

Tänään ZEISS:n viestintäpäällikkö Joachim Kuss on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa on esillä vielä julkaisematon Nokia 7.2 -puhelin. Kuvasta nähdään Nokia 7.2:n saavan muun muassa lasisen takaosan, jossa on Nokia-logo, perinteinen sormenjälkilukija sekä muusta rungosta selvästi ulkoneva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja yksi salamavalo. Kameroiden välissä on myöskin ZEISS:n logo, joka vahvistaa HMD Globalin käyttävän Nokia 7.2 -mallin kameroissa ZEISS:n linssejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twiitissä ZEISS:n viestintäpäällikkö kertoo HMD Globalin ja ZEISS:n pitäneen muutamille medioille eilen tilaisuuden, jossa Nokia 7.2 -puhelinta on esitelty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa oleva puhelin vaikuttaa samalta kuin heinäkuussa vuotanut Nokia Daredevil -koodinimeä kantava laite. Huhujen mukaan puhelimessa on Qualcomm Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin pääkamera sekä 3500 milliampeeritunnin akku. Laitteen näytön tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, joka tarkoittaa Full HD+ -tasoista näyttöä. Puhelimeen on lupa odottaa myös USB-C-tyypin latausliitintä ja pisaramaista lovinäyttöä. Nokia 7.2 -puhelimen tiedetään olevan ulkoisesti identtinen Nokia 6.2 -mallin kanssa.

HMD Global tulee pitämään 5. syyskuuta 2019 lehdistötilaisuuden IFA 2019 -messuilla Berliinissä, jossa uusia puhelimia tullaan esittelemää maailmanlaajuisesti.

Lähde: Joachim Kuss (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD