NothingYleinen

Suunnitteleeko Nothing CMF-brändiä kantavaa älypuhelinta? Sertifikaatti paljasti mielenkiintoisen tiedon

CMF by Nothing

Omien puhelimien ja kuulokkeiden lisäksi Nothingilta on viimeisen vuoden aikana nähty edullisempia CMF-brändin alaisia tuotteita. Brändin alle on julkaistu kolmet kuulokkeet, yksi noin 80 euron Watch Pro -kello sekä 65 watin pikalaturi. 

Nyt intialaiseen BIS-sertifikaattitietokantaan on ilmestynyt mallinumeroa “A015” kantava laite, jonka tietokanta mainitsee CMF-brändin laitteeksi. Aiemmin kyseinen mallinumero on yhdistetty seuraavaan Nothing Phone (3) -puhelimeen. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifikaattinumeron perusteella voitaisiin siis olettaa, että CMF-brändin alaisuuteen suunnitellaan älypuhelinta, joka voi poiketa huomattavastikin varsinaisista Nothing-puhelimista. 

CMF-brändin tähän astisten julkistusten tuntien brändin alaisena voitaisiin julkaista jonkinsortin budjettipuhelin, joka kilpailee huomattavasti esimerkiksi Nothing Phone (2a) -puhelinta edullisemmissa hintapisteissä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifikaatin mallinumero poikkeaa jonkin verran myös Nothing-puhelinten mallinumeroinnista, sillä tähän asti Nothing Phone (1) ja Nothing Phone (2) ovat aikanaan esiintyneet erilaisissa sertifikaateissa mallinumeroilla “A063” ja “A065”. 

Mallinumeroiden lisäksi mahdollisesta CMF-brändin alaisesta älypuhelimesta ei ole muuta tietoa. Brändin laitteissa on paljon yhtäläisyyksiä Nothing-tuotteisiin, mutta myös huomattavia eroja löytyy ulkoasusta ja muista ominaisuuksista.  

Lähde: Gizmochina 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing