ArvostelutOnePlusYleinen

Pikakatsaus: Pinnalliset päivitykset tekevät OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -älykellosta yllättävän tyylikkään

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition

OnePlus julkisti Euroopan markkinoille uuden erikoisversion helmikuussa ensiesityksensä saaneesta Watch 2 –älykellosta. Uutuusversio kantaa nimeä OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition, ja kyseessä on niin sanottu tyylikkäämpi lifestyle-versio.

Uutuusversiossa ei ole tehty mitään uudistuksia tekniikkaan, vaan päivitykset ovat pinnallisia. Nordic Blue Edition on saanut OnePlussan mukaan inspiraationsa skandinaavisesta tyylistä ja muotoilusta, ilmentäen sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudistuksena on kaksisävyinen kellotaulu, joka muistuttaa klassisia laivojen GMT-kronometrejä. Kellotaulun alaosa on valkoinen ja yläosa sininen. Kellossa on myös uusi ranneke, jossa yhdistyy aito nahka sekä ihoystävällinen kumi.

Koska ranneke on valmistettu osittain nahasta, niin OnePlus ei suosittele sen käyttöä esimerkiksi suihkussa tai uidessa, joka saattaa vahingoittaa nahkaa. Lisäksi rannekkeeseen ei saisi kohdistaa pitkäaikaista suoraa auringonvaloa tai korkeita lämpötiloja nahkan ikääntymisen estämiseksi. Hihnaa suositellaan pitämään kuivana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ranneke tuntuu kädessä käytännössä samalta kuin muutkin kellon rannekkeet, joten merkittävää eroa ei ole nahkaisen ja kumisen välillä. Ainoa parannus on tyyli, mutta jos ei siitä välitä niin parempi vain ostaa edullisempi perusversio. Ainakin itse koin normaalissa versiossa rannekkeen olevan hieman kookas ja paksu, eikä nyt nahkainenkaan versio tuo tähän parannusta.

Tietysti kokonaisuutena OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition on selvästi näyttävämpi kuin perusversio, joten kello tietysti vastaa sellaisten käyttäjien tarpeeseen, jotka arvostavat enemmän tyyliä kuin sporttisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kattavamman arvostelun OnePlus Watch 2 -kellosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Samainen teksti on lisätty myös arvosteluun, mutta myös julkaistu näin erikseen.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion suositushinta on 379 euroa ja kello on saatavilla Suomessa eksklusiivisesti vain Elisalta. Nordic Edition -erikoisversio tulee ennakkomyyntiin heti lanseerauksesta lähtien 23. huhtikuuta kello 17.00 ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kannatti ostaa xiaomi s1 watch satasella. Ei nämä hintavammat tuo muuta ihmettä kuin ehkä maksamisen mahdollisuuden. No ehkä kaipaisi viesteihin vastaamista omassa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Arvostelut