NubiaYleinen

Taittuvanäyttöinen Nubia Alpha myyntiin Euroopassa 25. huhtikuuta 449 euron hintaan

Nubia Alpha

Taittuvalla näytöllä varusteltu Nubia Alpha -älykello on tulossa myyntiin Euroopassa sekä Yhdysvalloissa tällä viikolla 25. huhtikuuta. Kyseessä on kategoriassaan varsin mielenkiintoinen uutuuslaite, sillä se yhdistää älykellon sekä älypuhelimen uudella tavalla.

Kellon yksi kohokohdista on taipuisa 4,01 tuuman kosketusnäyttö, jossa on 192 x 960 pikselin tarkkuus. Tehoja kellolle antaa Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri ja tämän kaverina on gigatavu RAM-muistia. Tallennustilaa Nubia Alphasta löytyy 8 gigatavua. Mielenkiintoisen kellosta tekee myöskin integroitu kamera, jonka tarkkuus on 5 megapikseliä. Laitteessa on myöskin 500 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan kestävän jopa kaksi päivää normaalilla käytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia hyödyntää kellossa myöskin kustomoitua käyttöjärjestelmää, jota on helppo käyttää eleillä, äänikomennoilla tai perinteisemmin kosketusnäytöltä. Nubia Alphasta löytyy älykellolle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten aktivisuuden, sykkeen sekä unen seurannat.

Nubia on tuomassa Alpha-kellon tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja kulta. Mustan version ranneke on valmistettu anodisoidusta ruostumattomasta teräksestä, kun taasen kultainen versio on päällystetty aidolla 18 karaatin kullalla. Nubia Alpha on lisäksi IP65-sertifikaatin mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Nubian mukaan taittuvanäyttö on päällystetty vielä erikseen vahvalla, lämpöä kestävällä polyimidillä.

Nubia Alpha on tulossa myyntiin siis 25. huhtikuuta alkaen Nubian omien sivujen kautta. Aluksi myyntiin on tulossa Bluetooth-versio 449 euron hintaan, mutta myöhemmin globaalisti on tulossa myyntiin myös e-SIM-versio, jonka saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole vielä vahvistettua tietoa. Nubia kertoo ensimmäisien tilaajien saavan Alphan kaupan päälle Nubia Pods -kuulokkeet.

Lähde: Nubian lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia