OPPOYleinen

OnePlussan emobrändi haastaa nyt Samsungin – taittuvanäyttöinen Oppo Find N2 Flip julkaistiin globaaleille markkinoille

Oppo Find N2 Flip

OnePlussan emobrändi Oppo on julkistanut tänään globaaleille markkinoille ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa. Kyseessä on jo viime joulukuussa Kiinassa julkaistu Oppo Find N2 Flip.

Find N2 Flip on suora haastaja Samsungin suosituiksi nousseille Galaxy Z Flip -puhelimille. Kyse on siis simpukkapuhelimen muotoon rakennetusta laitteesta. Oppo ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut aikeista tuoda puhelinta saataville Suomessa, vaikka viime vuonna ensimmäiset Oppon laitteet saatiin virallisesti myyntiin Suomessa.

Uutuuspuhelimen hinnaksi kerrottiin 849 puntaa. Puhelimen virallinen hinta euroissa on 1099 euroa Raskassa ja 1049 euroa Espanjassa. Ennakkomyynti on aloitettu valituissa maissa tänään. Globaalisti puhelimesta julkaistiin kaksi väriversiota, jotka ovat musta Astral Black sekä violetti Moonlit Purple.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Oppo Find N2 Flip

Puhelimen ulkopuolella on kookas 3,62 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on 720 x 382 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Ulkonäyttö antaa paljon käyttötapoja, sillä sen avulla voi ottaa paremmin selfieitä, näyttää QR-koodeja, vaihtaa joitakin pika-asetuksia sekä katsoa esimerkiksi säätä.

Sisäpuolelta löytyy 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Oppo hyödyntää LTPO-tekniikkaa, joten virkistystaajuus laskee jopa 1 hertsiin. Näytössä on myös HDR10+ -tuki sekä 1600 nitin maksimikirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9000+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista pääkamerana toimii 50 megapikselin Sony IMX890 -sensori. Toinen kameroista on 8 megapikselin Sony IMX355 -sensoriin perustuva 112 asteen ultralaajakulmakamera. Puhelimen sisäpuolelle on saatu yksi etukamera, joka on tarkkuudeltaan 32 megapikseliä. Oppo käyttää MariSilicon -kuvaprosessoria ja kameroissa on tehty yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 4300 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata 44 watin tehoisella langallisella pikalatauksella. Puhelin vaatii täyteen latautumiseen noin tunnin verran. Tuettuna ei ole langatonta latausta.

Find N2 Flip ei tarjoa IP-luokitusta. Puhelimen painoksi on kerrottu 191 grammaa ja paksuutta on 16 mm suljettuna. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä on ColorOS 13. Oppo lupaa kolme Android-versiopäivitystä sekä neljän vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Lähde: Oppo Find N2 Flip -tuotesivu 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO