HonorYleinen

Tällainen on Honor 50 -puhelimen päivityslupaus – ”Honor jatkaa päivityskäytäntönsä arvioimista”

Honor on tehnyt paluun älypuhelinmarkkinoille uudella Honor 50 -puhelimellaan. Honorin ollessa poissa markkinoilta on aikaisempaa suurempaan rooliin nousseet puhelimien päivitykset. Monet valmistajat lupaavat jopa 3 tai 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 tai 5 vuotta tietoturvapäivityksiä. Millainen on Honorin päivityslupaus? Otimme siitä selvää.

Vaikka päivitykset ovat nykypäivänä todella tärkeässä roolissa Euroopan markkinoilla, niin Honor ei ainakaan vielä ole lähtenyt lupaamaan kilpailijoidensa kaltaisia pitkiä päivityksiä. Honor 50 -puhelin toimitetaan Android 11 -käyttöjärjestelmällä ja se luvataan päivittää Android 12 -versioon myöhemmin. Lisäksi puhelimelle on lupa odottaa vähintään kahta vuotta tietoturvapäivityksiä. Honorin päivityslupaus on kaikessa yksinkertaisuudellaan yksi Android-versiopäivitys ja kaksi vuotta tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Honor 50 julkaistaan Android 11 -käyttöjärjestelmällä, ja se päivitetään seuraavaan Android-versioon myöhemmin. Se saa säännöllisesti kahden vuoden ajan tietoturvapäivityksiä, minkä jälkeen kriittisiä päivityksiä tarjotaan edelleen tarpeen mukaan, jotta käyttäjien tietoturvatarpeet täyttyvät”, kertoi Honor.

Päivityslupaus ei ole Honorilla tällä hetkellä mitenkään paras, vaan oikeastaan yksi markkinoiden heikoimmista. Nähtävästi Honor tiedostaa tilanteen myös itse, sillä yhtiö on luvannut jatkavansa päivityskäytännön arvioimista ja uudistamista tuodessaan enemmän älypuhelimia globaaleille markkinoille.

“Honor jatkaa päivityskäytäntönsä arvioimista ja uudistamista eteenpäin, kun se kehittää ja lanseeraa uusia älypuhelimia globaaleille markkinoille”, Honorilta lisättiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 50 on uuden Honorin ensimmäinen älypuhelin globaaleille markkinoille, joka ei ole enää riippuvainen Huaweille asetetuista rajoitteista. Puhelimessa on 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, 66 watin tehoinen pikalataus sekä 108 megapikselin neloiskamera. Puhelimessa on myös Googlen palvelut.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor