HMD globalNokiaYleinen

Tällainen on James Bondin puhelin – suunniteltiin ennätysajassa No Time To Die -elokuvaa varten

Nokia-puhelimien suunnitelmia. / Kuva: Richard Choi

Uusin James Bond -elokuva No Time To Die on vihdoin elokuvateattereissa, koska ensi-ilta oli viime viikolla. Elokuvassa nähdään useita Nokia-puhelimia, sillä HMD Global teki yhteistyötä elokuvan kanssa. Elokuvaa varten kehitettiin James Bondille oma puhelimensa, jonka suunnittelusta on julkaistu nyt muutamia kuvia.

Nokia-puhelimia suunnitteleva Richard Choi on jakanut LinkedInissa kuvakollaasin, jossa nähdään suunnitelmia ja luonnoksia puhelimesta. HMD Globalin kerrotaan suunnitelleen puhelimen ennätysajassa vain päiviä ennen elokuvan kuvauksien aloitusta. Kuvissa nähdään nimenomaan James Bondia varten suunniteltu puhelin, jota ei ole koskaan nähty kuluttajamarkkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilultaan puhelin on hyvin tyylikäs ja väriversiot ovat vaikuttavia. Nähtävästi puhelimen kehys on alumiinia ja takaosa lasia, joka käy ilmi kuvista. Suunnitelmat puhelimista on tehty todennäköisesti vuonna 2019 tai ennen sitä, jolloin No Time To Die -elokuvaa on kuvattu, joten suunnitelmat ovat jo vanhoja. Todennäköisesti suunnitelmien pohjalta markkinoilla nähtiin lopulta Nokia 8.3 5G -älypuhelin, jossa on vastaavia muotoiluelementtejä.

Kuvissa suunnitelmat näyttävät kuitenkin premium-tasoiselta laitteelta, joten ehkä tulevaisuudessa HMD Globalilta nähdään jotain vastaavaa huipputason puhelimessa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global tulisi julkaisemaan uuden lippulaivapuhelimen, sillä edellisen kerran huippupuhelin nähtiin vuoden 2019 alussa. Siitä lähtien HMD Global on keskittynyt edullisiin ja keskihintaluokan puhelimiin.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global