AppleYleinen

Applen odotetaan tuovan iPhone 14 -mallistoon peräti 2 teratavun tallennustilan

Apple iPhone 13 Pro Max

Applen uudet iPhone 13 -puhelimet ovat vasta tulleet saataville globaalisti, mutta huhut ovat jo alkaneet ensi vuoden iPhone 14 -puhelimista. Tällä kertaa tuoreimmat raportit kertovat Applen suunnitelmista tuoda tarjolle aikaisempaa suurempi muistivariantti.

Tänä vuonna iPhone 13 Pro -puhelimissa nähtiin korkeintaan yhden teratavun tallennustila, joka on puolet enemmän kuin viime vuoden suurimuistisessa mallissa. Ensi vuonna iPhone 14 -sarjan puhelimissa saatetaan nähdä peräti kahden teratavun kokoinen tallennustila, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Huhussa ei mainita erikseen malleja, joihin suuri tallennustila olisi tulossa, mutta todennäköisesti sitä tullaan tarjoamaan vain ensi vuoden Pro- ja Pro Max -puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tietoa, miksi Apple tulisi suurentamaan tallennustilaa vielä entisestään, mutta syy saattaa löytyä aikaisempaa paremmista kameraominaisuuksista. Esimerkiksi jo tänä vuonna Applen uusin ProRes 4K 30 FPS -tasoinen videokuvaus rajoittuu alimmillaan 256 gigatavun versioihin iPhone 13 Pro- ja 13 Pro Max -puhelimissa, eikä se ole tuettuna 128 gigatavun perusmallissa.

Toistaiseksi tieto suureesta kahden teratavun tallennustilasta kannattaa ottaa vastaan varauksella, sillä iPhone 14 -puhelimien julkaisuun on vielä vuosi aikaa. Applella on huhuttu olevan suuria suunnitelmia iPhone 14 -puhelimien kanssa, sillä yhtiön odotetaan uudistavan muun muassa näytön loven, joka korvattaisiin etukameraa varten tehdyllä reiällä.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple