HMD globalNokiaYleinen

Tällainen on Nokia C200 – tammikuussa esitellystä puhelimesta paljastui lisätietoja

Nokia C200

HMD Global julkaisi tammikuussa Yhdysvaltojen markkinoille yhteensä viisi puhelinta, joista ei kerrottu kuitenkaan julkaisun aikaan kovinkaan paljoa. Yksi malliston jäsenistä oli Nokia C200, jonka myynnin aloitus on nähtävästi hyvin pian.

Julkaisun aikaan HMD Global kertoi Nokia C200 -puhelimemesta todella vähän tietoja, mutta nyt jälleenmyyjä on listannut puhelimen tarkat tiedot sivuillansa. Samalla myös uudet kuvat puhelimesta on julkaistu, jotka paljastavat varsin tutun Nokia-muotoilun. Takaosassa nähdään pyöreä kamera-alue, Nokia-logo, Tracfone-logo sekä kaiutinritilä. Etuosassa on näyttö, jossa on etukameraa varten tehty pisaralovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C200 -puhelimen vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttiluukku, mutta oikeassa kyljessä on virtapainike sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Rakenteeltaan puhelin on muovia ja siitä on vain harmaa väriversio. Mitoiksi on ilmoitettu 156,5 x 73,2 x 8,6 millimetriä ja painoksi 165 grammaa.

Puhelimessa on 6,09 tuuman näyttöpaneeli, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus, eli 1560 x 720 pikseliä. Tehoista kerrotaan vastaavan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, joka toimii 2 GHz:n kellotaajuudella. Tietojen mukaan kyseessä olisi MediaTek Helio A22 -järjestelmäpiiri.

Nokia C200 tulee Yhdysvalloissa saataville 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla, mutta RAM-muistin määrää ei paljasteta. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 12 ja kuvien perusteella kyseessä olisi kevennetty Go-versio, sillä näytöllä on Googlen Go-kamerasovellus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on yksi kamera, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä. Kamerassa kerrotaan olevan automaattitarkennus. Etuosassa on 8 megapikselin kamera. Akun kokoa ei suoraan kerrota, mutta aikaisempien tietojen mukaan kyseessä olisi 4000 milliampeeritunnin akku. Puhelimelle on luvattu kahden päivän akunkesto ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta.

HMD Global kertoi tammikuussa Nokia C200 -puhelimen myynnin alkavan Yhdysvalloissa huhti-kesäkuun aikana ja hintaa olisi 119 dollaria. Jälleenmyyjän listauksessa puhelimen hinta on 79,99 dollaria ja kyseessä on prepaid-laite.

Lähde: Target.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global