SamsungYleinen

Tällainen suojakuori Samsung Galaxy S21 FE -puhelimelle tulee tarjolle – hihna pitää laitteen paremmin käsissä

Samsung Galaxy S21 FE Slim Strap Cover

Samsung Galaxy S21 FE -puhelin ei ole enää mikään salaisuus, sillä puhelimesta on nähty lukuisia erilaisia vuotoja sekä kuultu huhuja. Tällä kertaa on kuitenkin julkaistu tarkkoja kuvia Samsungin suunnittelemasta erikoisesta suojakuoresta, jonka kuluttajat pystyvät ostamaan erikseen suojaamaan tulevaa puhelinta.

Galaxy S21 FE:lle tullaan tarjoamaan puhelimen väriversioon sopivia läpikuultavia suojakuoria, joissa on myös hihna. Hihnan avulla puhelimesta saa paremman otteena ja sitä voidaan käyttää helpommin. Vastaavia ideoita Samsungilta nähtiin myös Galaxy Z Flip 3 -puhelimen kohdalla. Tulevan suojakuoren virallinen nimi on Slim Strap Cover, jos on uskomista vuotoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S21 FE Slim Strap Cover

Suojakuori on tulossa tarjolle harmaana, valkoisena, violettina sekä vihreänä väriversiona. Harmaassa on kuvien perusteella tummansininen hihna, valkoisessa on limenvihreä hihna, violetissa on keltainen hihna ja vihreässä on oranssi hihna. Nähtävästi suojakuoren hihnaa pystyy myös vaihtamaan, joten käyttäjät voivat luoda erilaisia väriyhdistelmiä.

Aikaisempien vuotojen mukaan Samsung Galaxy S21 FE -puhelimessa tultaisiin näkemään 6,4 tuuman 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä 12 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimessa odotetaan olevan myös 4500 milliampeeritunnin akku sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Huhuissa hinnan on odotettu alkavan 749 eurosta ainakin Saksan markkinoilla. Puhelimen kaikki vuotaneet tiedot voi tarkistamaan aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Samsungin on odotettu julkaisevan puhelimen heti tammikuun ensimmäisinä päivinä. Huhuissa on ollut joko 3. tammikuuta tai 4. tammikuuta 2022.

Lähde: Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung