MotorolaYleinen

Tässä puhelimessa on integroitu stylus-kynä! Tarkat kuvat Motorola Moto G Stylus 2022 -puhelimesta julki

Motorola Moto G Stylus 2022

Motorola on ollut yksi harvoista älypuhelinvalmistajista, joka on tuonut markkinoille uusia stylus-kynällä varusteltuja puhelimia. Tämän vuoden tammikuussa esiteltiin viimeksi Moto G Stylus 2021 -puhelin, mutta pian on tulossa jatkoa. Tällä kertaa laadukkaissa mallinnuskuvissa on esillä Moto G Stylus 2022.

Kuvat ovat peräisin OnLeaksilta ja ne perustuvat vuotaneisiin CAD-mallinnoksiin. Ulkoisesti Moto G Stylus 2022 on pitkälti samanlainen kuin monet muutkin tämän hetken Motorolan älypuhelimet. Puhelimen takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue pyöristetyillä kulmilla. Kameroita on kolme, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Etuosassa on kookas näyttöpaneeli, jossa on kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus 2022 -puhelimen oikeaan kylkeen on selvästi saatu äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Laitteen alareunaan on laitettu perinteinen kuulokeliitin, USB-C-latausliitin, kaiutin sekä kolo stylus-kynää varten. Laitteen yläreunassa on vain yksi mikrofoni ja vasempaan kylkeen on asetettuna SIM-korttiluukku.

Vuodon mukaan puhelimen mitat olisivat 170,3 x 75,9 x 9,4 millimetriä ja näyttö olisi kooltaan jopa 6,8 tuumaa. Odotettavasti kyseessä olisi 5G-yhteydet tarjoava laite, joka tulee markkinoille vuoden 2022 puolivälissä. Tehoista vastannee Snapdragon 480 Plus -järjestelmäpiiri, akunkesto on 4500 milliampeeritunnin varassa ja pääkameran tarkkuus olisi 48 megapikseliä. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua tiedot tulevat tarkentumaan.

Motorola Moto G Stylus 2022

Lähde: Prepp.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola