SamsungYleinen

Tällaiset ovat Galaxy S24 -puhelimien erikoisvärit – Saatavilla vain Samsungin omilta sivuilta

Samsung Galaxy S24 Ultran erikoisvärit.

Samsung on esitellyt tänään uusimmat Galaxy S24 -sarjan lippulaivapuhelimensa, joista kaikista saatiin myyntiin neljä pääväriä. Tuttuun tyyliin Samsung on esitellyt myös erikoisveräjä, jotka ovat saatavilla ainoastaan yhtiön omien sivujen kautta.

Yleisesti kaikkien jälleenmyyjien kautta Suomessa myyntiin saadaan neljä pääväriä. Galaxy S24 Ultran värit ovat Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet ja Titanium Yellow. Galaxy S24 ja Galaxy S24+ ovat saatavilla väreissä Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet ja Amber Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Ultra, Titanium Blue

Galaxy S24 Ultrasta on saatavilla myös kolme erikoisväriä, jotka ovat sininen Titanium Blue, vihreä Titanium Green sekä oranssi Titanium Orange. Galaxy S24 ja Galaxy S24 on saatavilla myös kolmessa erikoisvärissä, jotka ovat vihreä Jade Green, sininen Sapphire Blue sekä oranssi Sands Orange.

Erikoisvärit eivät ole millään tasolla harvinaisia Samsungilta, sillä vastaavaa strategiaa yhtiö on käyttänyt aikaisemminkin. Värit eivät ole tulossa jälleenmyyjien valikoimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24/S24+, Sands Orange

Samsungin mukaan verkkokaupan kautta tilatut erikoisväriversiot vaativat erikoistuotantoa. Tämän takia niiden toimitusaika on pidempi. Samsungin oman verkkokaupan kautta tilattaessa puhelimia ei välttämättä saa käsiinsä samaan aikaan kuin muita väriversioita.

Teknisesti erikoisvärit ovat samanlaisia kuin perusvärit, joten muutoksia ei ole saatu. Tarkemmin Galaxy S24- ja Galaxy S24+ -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa ja Galaxy S24 Ultraan vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung