SonyYleinen

Tältä näyttää julkaisematon Sony Xperia 1 IV – vuotokuvat paljastavat muotoilun

Sony Xperia 1 IV

Sonyn on odotettu julkaisevan myöhemmin tänä vuonna uudet huippuluokan Xperia 1 IV- ja Xperia 5 IV -älypuhelimet, joista on myös kuultu aikaisemmin muutamia tietoja. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut tuttuun tapaansa CAD-mallinnukseen perustuvia tarkkoja kuvia Xperia 1 IV -älypuhelimesta.

Kuvat paljastavat varsin tutun muotoilun, joka vastaa pitkälti sitä, mitä viime vuonna nähtiin Xperia 1 III -puhelimessa. Laitteen yleisilme on hieman jopa laatikkomaisempi, sillä Sony on tehnyt kyljistä tasaiset, ja samalla myös etu- ja takapinnat ovat tasaiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 IV

Laitteen takaosassa on esillä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä muita tuttuja Sonyn puhelimien sensoreita. Takaosassa on esillä myös Sony-logo sekä Xperia-teksti. Etuosassa nähdään tuttu 21:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli, jonka ylä- ja alareunaan on jätetty nykymittapuulla paksut mustat kaistaleet. Etuosan yläreunassa on myös etukamera ja puheluihin käytettävä kuuloke.

Sony Xperia 1 IV

Xperia 1 IV -puhelimen oikeassa kyljessä on vuodon mukaan erillinen kamerapainike, virtapainike integroidulla sormenjälkilukijalla sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä ei ole esillä yhtään mitään. Alareunassa nähdään USB-C-liitin sekä SIM-korttiluukku. Yläreunaan Sony on laittanut 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, joten vuodon perusteella Sony tulee jälleen tarjoamaan perinteikkään kuulokeliittimen.

Puhelimen näytön on odotettu olevan noin 6,5 tuuman kokoinen, mutta oikeastaan muista tiedoista ei ole vielä olemassa mitään tarkkaa vuotoa. Todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan enemmän tietoja. Sony saattaa julkaista uusia Xperia-puhelimia lähteiden mukaan vasta alkukesästä.

Sony Xperia 1 IV

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony