RedMagicYleinen

Tältä näyttää Red Magic 9 Pro -pelipuhelin – Tarjoaa enemmän RGB-valoja

ZTE Red Magic 9 Pro

ZTE on vahvistanut julkaisevansa Red Magic -alabrändinsä uudet Red Magic 9 Pro -sarjan pelipuhelimet 23. marraskuuta. Luvassa pitäisi olla huipputason puhelimia, joissa hyödynnetään Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä. Tänään puhelimista on jaettu ensimmäisiä virallisia tuotekuvia.

Red Magic 9 Pro tulee olemaan vain 8,9 millimetriä paksu ja muotoilun kohokohtana on kamerat, jotka eivät ulkone muusta rungosta. Puhelimen takaosassa on kolme kamerasensoria, joista pääkamera on 50 megapikselin tasoinen. Lisäksi yleismuotoilu on kulmikas tasaisien kehyksien sekä tasaisien lasipintojen myötä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen oikeassa reunassa on esillä pyöreä virtapainike sekä erillinen pelitilan kytkin. Näiden yläpuolella on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä sisäisen jäähdytysjärjestelmän ilma-aukko. Puhelimen etuosassa on mielenkiintoinen näyttö, jossa ei ole juurikaan kehyksiä ja etukamera on nähtävästi sijoitettu näytön alapuolelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Red Magic ei ole myöskään unohtanut RGB-valaistusta, jota uutuuspuhelin tulee tarjoamaan aikaisempaa enemmän. RGB-valoa löytyy nyt puhelimen tuulettimesta, numeron 9:n takaa sekä pelipainikkeista.

Tarkat tiedot puhelimesta saadaan siis reilun viikon päästä. Yleensä ZTE on myynyt Red Magic -pelipuhelimiaan pian Kiinan julkaisun jälkeen myös globaalisti oman verkkokauppansa kautta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic