Black FridayGiganttiYleinen

Gigantti julkisti uusia Black Friday -tarjouksia – Myynti alkaa torstaina, netissä jo kello 00.01!

Gigantti aloitti jo maanantaina 13. marraskuuta ensimmäisien Black Friday -tarjouksien myymisen, mutta nyt Gigantti on ilmoittanut lisänneensä uusia tarjouksia. Uusien tuotteiden myynti alkaa torstaina 15.11. kello 00.01 verkkokaupassa ja myymälöissä kello 10.00.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi myös muiden jälleenmyyjien tarjoamia Black Friday -tarjoustuotteita. Niihin pääsee alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien osalta Gigantti ei ole lisännyt tarjoustuotteita, vaan edelleen myydään samoja laitteita kuin maanantaina. Myöskään älykelloista ei ole uusia tarjouksia, jotka tulisivat voimaan torstaina, vaan sen sijaan niistä tulee uusia tarjouksia vasta 20.11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettien listaukseen Gigantti on listannut yhden lukulaitteen, joka on 10 euron alennuksella Kobo Nia -lukulaite. Kuulokkeiden osalta listaus on kuitenkin hieman pidempi. Mukaan on saatu Sonyn ja Bosen kuulokkeita, joiden myynti alkaa torstaina.

Alapuolella on listattuna Gigantin sivuilta löytyviä Black Friday -tarjouksia. Uudet tarjoukset ovat merkattuna ja niiden alapuolella on vanhat tarjoukset.

Älypuhelimet:

Ei uusia tarjouksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot:

Uudet 20.11. myyntiin tulevat tarjoukset (huom. eri päivämäärä):

Vanhat tarjoukset:

Tabletit:

Uudet 16.11. myyntiin tulevat tarjoukset:

Vanhat tarjoukset:

Kuulokkeet:

Uudet 16.11. myyntiin tulevat tarjoukset:

Vanhat tarjoukset:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday