SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy A35 5G – Tarkat mallinnuskuvat paljastavat olemattomat uudistukset

Samsung Galaxy A35 5G / Kuva: Mysmartprice.com

Samsungin yksi myydyimmistä puhelinmallistoista päivittyy pian, sillä yhtiö valmistelee Galaxy A35 5G -puhelimen julkaisua. Puhelimesta on nyt vuotanut nettiin ensimmäiset mallinnuskuvat, jotka paljastavat muotoilun kokonaisuudessaan.

Galaxy A35 5G ei ole saamassa merkittäviä uudistuksia ainakaan ulkoisesti. Puhelimen takaosassa on jälleen kolme erillistä kameraympyrää, jotka ulkonevat muusta rungosta. Kameroiden rinnalla on LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset. Samsung näyttää vaihtavan pisaraloven nyt kamerareikään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A35 5G / Kuva: Mysmartprice.com

Puhelimen kehys tulee olemaan selvästi laatikkomaisempi kuin aikaisemmin, joten laite on yleisestikin kulmikkaampi. Puhelimen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, jotka ovat omassa korokkeessaan. Todennäköisesti sormenjälkilukija löytyy jälleen integroituna näyttöön.

Kuvat paljastavat puhelimen vasemman kyljen olevan kauttaaltaan tyhjä. Galaxy A35 5G:n yläreunassa on SIM-korttiluukku sekä yksi mikrofoni. Alareunassa on esillä myös yksi mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutinritilä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A35 5G / Kuva: Mysmartprice.com

Tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 161,6 x 77,9 x 8,2 millimetriä ja näyttö olisi noin 6,6 tuuman kokoinen. Toistaiseksi Galaxy A35 5G -puhelimen muista teknisistä ominaisuuksista ei ole tarkkoja vuotoja.

Samsung esitteli Galaxy A34 5G -puhelimen maaliskuussa 2023, joten Galaxy A35 5G voitaisiin nähdä markkinoilla keväällä 2024.

Samsung Galaxy A35 5G / Kuva: Mysmartprice.com

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung