PostiYleinen

Posti avaa 37 väliaikaista noutopistettä joulusesongin ajaksi – Suurimmissa kaupungeissa käynnistyy myös pakettien lauantaitoimitukset

Kuva: Posti

Posti on kertonut avaavansa yhteensä 37 väliaikaista noutopistettä joulusesongin ajaksi ympäri Suomen. Postin tavoitteena on mahdollistaa pakettien pääseminen sujuvasti perille.

”Toimitimme viime vuoden sesonkiviikkoina miltei 7 miljoonaa pakettia. Tänäkin vuonna paketteja tulee olemaan liikkeellä runsain määrin. Haluamme varmistaa sujuvat toimitukset ja hyvän joulumielen”, Postin liiketoimintajohtaja Kaj Kulp kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

37 väliaikaista noutopistettä avataan perjantaina 24. marraskuuta. Postin mukaan väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan suosittujen automaattien lähelle, jotta matka noutamaan ei olisi pitkä, jos automaatti onkin täynnä. Paketin voi myös tilata suoraan väliaikaiseen noutopisteeseen.

Väliaikaisten noutopisteiden lisäksi Posti palvelee noin 1 000 palvelupisteellä ja 2 200 pakettiautomaatilla ympäri Suomen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Posti aloittaa suurimmissa kaupungeissa pakettien lauantaitoimitukset automaatteihin, palvelupisteisiin ja väliaikaisiin noutopisteisiin lauantaina 25. marraskuuta. Lauantaitoimituksia tehdään alueilla, joissa pakettiliikennettä on eniten, ja ne jatkuvat lauantaihin 16. joulukuuta asti.

Katso väliaikaiset noutopisteet Postin verkkosivuilta.

Lähde: Posti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Posti