SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy S22 Ultra – kuvat paljastavat uudistetun muotoilun ja tuen S Pen -kynälle

Samsungilta odotetaan Galaxy S22 -sarjan huippupuhelimia ensi vuoden alussa, jotka olisivat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia malliston kärkimallista, eli Galaxy S22 Ultrasta. Kuvat antavat nyt varsin hyvän ensivilauksen tulevasta uutuudesta, vaikka julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa.

Galaxy S22 Ultra on saanut muotoilun osalta inspiraationsa Galaxy Note -malliston puhelimista, sillä yleisilme on varsin tuttu. Galaxy S22 Ultran ylä- ja alaosat ovat tasaiset ja reunojen alumiinikehys on hyvin ohut. Taka- ja etuosat kaartuvat reunoilta huomattavasti, joka parantaa käyttömukavuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoisen puhelimesta tekee erikoinen kamera-alue, joka ei ole enää laatikkomainen. Kamera-alue on P-kirjaimen tyylinen ja siinä on neljä kameraa, salama sekä lasersensori. Etuosassa on varsin minimaalinen reikä näytön yläreunassa etukameraa varten. Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta Galaxy S22 Ultran kuvissa on tuki S Pen -kynälle. Puhelimessa on nähtävästi sisäänrakennettuna S Pen -kynä, joka on ollut aikaisemmin vain Galaxy Note -malliston ominaisuus.

Galaxy S22 Ultran alareunassa nähdään S Pen -kynän ohella kaiutin, USB-C-liitin sekä mikrofoni. Yläreunassa on SIM-korttiluukku sekä yksi mikrofoni. Oikeaan kylkeen on laitettu virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joten nähtävästi sormenjälkilukija on integroituna näyttöön. Huhun mukaan puhelimessa saattaisi olla 6,8 tuuman näyttöpaneeli ja Galaxy S22 Ultran mitat ovat 163,2 x 77,9 x 8,9 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista voidaan päätellä, ettei Samsung enää ole luomassa uusia Galaxy Note -malliston puhelimia, vaan ominaisuuksia yhdistetään nyt aikaisempaa paremmin Galaxy S- ja Galaxy Z -mallistoihin. Jo tänä vuonna Galaxy S21 Ultrassa sekä Galaxy Z Fold 3 -puhelimissa nähtiin tuki S Pen -kynälle ja ensi vuonna S Pen tulee nähtävästi osaksi puhelimien rakennetta.

Todennäköisesti Galaxy S22 Ultraa ei tulla julkaisemaan ennen ensi vuotta, sillä huhuissa julkaisua on odotettu tammikuussa. Julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa, joten kaikki tiedot kannattaa ottaa varauksella vastaan vielä tässä vaiheessa. OnLeaks on ollut vuotojensa kanssa usein oikeassa, joten kuvat antavat todennäköisesti ainakin suuntaa antavan viittauksen tulevaan julkaisuun, vaikka jotkin yksityiskodat saattavatkin vielä muuttua.

Lähde: Digit.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung