SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy Watch 6 Classic – tarkat mallinnuskuvat julki

Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Kuva: OnLeaks

Samsung tulee tänä vuonna julkaisemaan uudet älykellonsa, jotka ovat huhujen mukaan Watch 6 sekä Watch 6 Classic. Luotettavista mallinnuskuvistaan tunnettu vuotaja OnLeaks on jakanut tänään tarkat CAD-mallinnuskuvat Galaxy Watch 6 Classic -kellosta. Kelloja odotetaan julkaistavaksi heinäkuussa uusien Galaxy Z -puhelimien rinnalla.

Galaxy Watch 6 Classic tulee olemaan premium-kello, jossa tullaa palaamaan Samsungin vanhaan muotokieleen. Samsung tulee käyttämään tuttua kierrettävää kehystä, joka puuttui Watch 5 -sarjan kelloista. Kellossa on myös pyöreä kellotaulu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Kuva: OnLeaks

Kello on valmistettu kuvien perusteella metallista ja sen oikeassa reunassa on kaksi painiketta. Galaxy Watch 6 Classic -kelloon on liitetty myös magneettinen ranneke, mutta todennäköisesti erilaisia rannekkeita on tulossa tarjolle useita. Samsung ei ole siis kellon muotoilun osalta tuomassa mitään järisyttäviä uudistuksia.

Galaxy Watch 6 Classic -kelloon on odotettu aikaisempaa suurempaa näyttöä. Viime vuonna Galaxy Watch 5 Pro tarjosi 1,4 tuuman näytön, mutta raporttien mukaan uutuuskellossa olisi 1,47 tuuman kokoinen näyttö, jossa on korkeampi 470 x 470 pikselin tarkkuus. Huhut povaavat kelloon myös suurempaa akkua, joka olisi kooltaan 425 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Kuva: OnLeaks

Samsung tulee varmasti tarjoamaan kellossa tuttuja huippuluokan terveys- ja urheilutoimintoja, kuten EKG-mittauksen. Lisäksi kelloon voidaan odottaa tukea eSIM-kortille, puhelutoiminnoille sekä muille älyominaisuuksille.

Tarkempia tietoja Samsungin tulevista älykelloista saadaan varmasti lähiviikkoina.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Kuva: OnLeaks

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung