SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin tuleva keskihintaluokan Galaxy A72 5G -älypuhelin

Samsung Galaxy A72 5G

Samsung tulee julkaisemaan uudet Galaxy A -malliston älypuhelimet jälleen keväällä, ja nyt nettiin on vuodettu kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy A72 5G –älypuhelimesta. Kuvat pohjautuvat CAD-mallinnuskuviin, ja ne ovat peräisin luotettavasta lähteestä. Kuvissa nähtävä laite on siis suurella todennäköisyydellä todellisuudessa hyvin vastaava.

Koska kyseessä on Galaxy A -malliston puhelin, niin Samsung ei suuremmin ole lähtenyt muokkaamaan ulkoista toteutusta verrattuna edeltäjään. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue vasemmassa yläkulmassa, jossa on todennäköisesti neljä kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Puhelimen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, ja alareunasta löytyy kaiutin, USB-C-liitin sekä kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelin rakentuisi alumiinikehyksestä sekä muovisesta takaosasta. Laitteen mitoiksi on CAD-mallinnuksien pohjalta ilmoitettu 165 x 77,4 x 8,1 millimetriä. Galaxy A72 5G -malliin odotetaan 6,7 tuuman tasaista näyttöpaneelia, 64 megapikselin pääkameraa sekä muita ylemmän keskihintaluokan ominaisuuksia.

Samsungin odotetaan julkaisevan nyt kuvissa nähtävän Galaxy A72 5G -älypuhelimen vuoden 2021 alkupuolella. Samsungilta odotetaan heti vuoden vaihteen jälkeen myös uusia huippuluokan Galaxy S21 -sarjan älypuhelimia, joten uusia laitteita on tulossa urakalla myös Samsungin suunnalta.

Lähde: Voice (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Ketään ei kiinnosta.

  2. Tässäkin Samsungissa paremmin varustettu kamera paletti kuin Nokia 8.3 5g.
    Todella useita kiinnostaa ja se on nähtävissä muunitilastoissa tulevaisuudessa.
    Sekös se nokia fanboita sitten hatuttaakin, ja muita naurattaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung