HMDNokiaYleinen

Tältä näyttää seuraava Nokia-peruspuhelin – viranomaistietokanta paljasti kuvat ja tiedot

Suomalaisen HMD Globalin piti julkaista viime sunnuntaina uusia Nokia-puhelimia MWC-messujen yhteydessä, mutta tilaisuus peruttiin koronaviruksen aiheuttaman huolen takia. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, koska uusia Nokia-puhelimia tullaan näkemään. Tänään Kiinan televiranomainen TENAA on kuitenkin julkaissut kuvia vielä julkaisemattomasta Nokia-peruspuhelimesta.

TENAA:n paljastamien kuvien perusteella seuraavassa Nokia-puhelimessa on varsin perinteinen fyysinen näppäimistö, pieni näyttö, kamera sekä mahdollisesti iskunkestävä rakenne. Puhelimen fyysiset mitat tulevat olemaan 123,75 x 52,43 x 13,1 millimetriä ja painoa löytyy 88 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen tietojen mukaan laite tulee saamaan GSM-yhteydet, 1200 milliampeeritunnin akun sekä 2,4 tuuman TFT-näyttöpaneelin. Tallennustilaa laitteessa on 16 megatavua ja RAM-muistia vain 8 megatavua. Kyseessä on teknisesti siis varsin perinteikäs peruspuhelin. Puhelimen mallikoodi on Nokia TA-1212, mutta virallisesta markkinointinimestä ei ole vielä tietoa.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt kuvissa nähty Nokia-puhelin tullaan julkaisemaan.

Lähde: TENAA (Nokia TA-1212)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD