MotorolaYleinen

Tältä näyttää taittuvanäyttöinen Motorola Razr 40 – haastaa Samsungin satoja euroja edullisemmalla hinnalla!

Motorola Razr 40

Motorola on tietojen mukaan julkistamassa kesäkuussa uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa, jotka olisivat nimiltään Razr 40 sekä Razr 40 Ultra. Nettiin on vuodettu nyt ensimmäistä kertaa laadukkaat tuotekuvat Razr 40 -puhelimesta, mutta samalla on saatu uutta tietoa hinnoittelusta.

Vuodon mukaan Motorola tulee tarjoamaan uutuuspuhelinta kolmessa väriversiossa, jotka ovat Vanilla Cream, Sage Green sekä Summer Lilac. Motorola Razr 40 -puhelimen hinnaksi kerrotaan 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 899 euroa. Kyseessä olisi yksi edullisimmista taittuvanäyttöisistä puhelimista, sillä Samsungin uusin Galaxy Z Flip 4 maksaa samassa muistiversiossa 1199 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet vuotokuvat eivät jätä juurikaan mielikuvitukselle varaa, vaan ne paljastavat muotoilun kauttaaltaan kaikissa väreissä. Puhelimen ulkopuolella on esillä kaksi kameraa, LED-salamavalo sekä pieni näyttöpaneeli. Näytön koosta ei ole vielä tietoa, mutta se osaa näyttää kellonajan, ilmoitukset ja muita yksinkertaisia tietoja.

Puhelimen oikeassa kyljessä nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on todennäköisesti integroitu sormenjälkilukija. Razr 40:n alareunassa on kaiutin sekä USB-C-liitin. Laitteen kehys on valmistettu alumiinista, joka on viimeistelty mattapintaiseksi. Puhelimen takapinta näyttää olevan kaikissa versioissa vegaaninahkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sisäpuolen näyttö on selvästi suurempi, ja siinä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Yhdessä kuvassa puhelimen päällä nähdään vesipisaroita, joka voisi kertoa kyseessä olevan jollain tasolla vedenkestävä laite. Valitettavasti puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä vuotoja.

Motorola ei ole vielä itse virallisesti vahvistanut uusien Razr-puhelimien julkaisuaikaa.

Lähde: Mysmartprice.com, Saminsider.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola