OnePlusYleinen

Tältä näyttää julkaisematon taittuvanäyttöinen OnePlus Open – Tarkat tuotekuvat paljastavat tutun muotoilun

OnePlus Open / Kuva: Winfuture.de

OnePlus on julkaisemassa todennäköisesti pian ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa, joka kantanee nimeä OnePlus Open. Tietojen mukaan puhelin olisi sama kuin valituille markkinoille suunnattu Oppo Find N3, josta nähtiin hiljattain myös vuotokuvia.

OnePlus on itse aloittanut jo vihjailemaan puhelimesta, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei vielä vahvistettu. Vuotokuvat eivät jätä enää juurikaan mielikuvitukselle varaa, sillä kuvista paljastuu ulkoinen toteutus ja väriversiot. Kuvissa nähdään kaksi väriä, jotka ovat musta todennäköisesti tekonahkaisella viimeistelyllä sekä vihreä lasisella takapinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti ja teknisesti Oppo Find N3:n ja OnePlus Openin odotetaan olevan lähes identtisiä. Tuotekuvissa mielenkiinto kiinnittyy puhelimen takaosassa olevaan suureen kamera-alueeseen. Siinä on kolme kamerasensoria sekä Hasselblad-logo. Kamera-alueen yläpuolella on erikoisesti LED-salamavalo hieman erillään. Ulkopuolella on myös näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Puhelimen sisällä on taittuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä oikeassa yläkulmassa. OnePlus Openin yläreunassa nähdään kaksi mikrofonia sekä kaksi kaiutinritilää. Vasemmassa reunassa on Alert Slider -tilakytkin sekä oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on todennäköisesti integroituna sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open / Kuva: Winfuture.de

Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus Open -puhelimessa olisi 7,82 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli sisäpuolella, jossa on 2268 x 2440 pikselin tarkkuus. Ulkopuolella pitäisi olla 6,31 tuuman OLED-näyttö, jossa on 2484 x 1116 pikselin tarkkuus. Molempiin näyttöihin huhutaan 120 hertsin virkistystaajuutta. Akku olisi kooltaan 4805 milliampeerituntia ja tuettuna pitäisi olla 100 watin lataus.

Tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla olisi jopa 16 gigatavua RAM-muistia sekä yhden teratavun verran sisäistä tallennustilaa. Vuodot ovat paljastaneet myös yksityiskohtia kameroista. Etuosan kamerat olisivat 32 ja 20 megapikselin tasoiset ja takaosassa olisi 48 + 48 + 64 megapikselin kamerat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Winfuture.de-sivuston mukaan OnePlus Open on määrä tulla markkinoille 19. lokakuuta ja Yhdysvalloissa hinta asettuisi hieman alle 1700 dollariin. Euroopassa puhelin ei ole tulossa nähtävästi kaikissa maissa myyntiin, sillä esimerkiksi Saksassa OnePlus on edelleen myyntikiellossa Nokian kanssa käytävän patenttikiistan takia.

Tarkempia tietoja saadaan varmasti lähiaikoina. OnePlus tai Oppo ei ole vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää. Huhuja OnePlussan taittuvanäyttöisestä puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus