HonorYleinen

Tältä näyttää taittuvanäyttöinen Honor Magic Vs – ensimmäiset tarkat kuvat kertovat tuesta stylus-kynälle

Honor Magic Vs

Honor tulee esittelemään toisen sukupolven taittuvanäyttöisen älypuhelimensa 23. marraskuuta. Kyseessä on Honor Magic Vs, joka on seuraaja viime tammikuussa esitellylle Honor Magic V -puhelimelle. Uutuuspuhelimesta on julkaistu nyt ensimmäisiä virallisia ja tarkkoja kuvia.

Uudet kuvat paljastavat Magic Vs -puhelimen muotoilun sekä vihjaavat ominaisuuksista. Kuvissa nähdään kiinalaisen näyttelijän Sweet Lin ohella myös kultainen väriversio Magic Vs -puhelimesta. Puhelimen yleinen muotoilu vastaa edeltäjäänsä. Takaosassa on reunoilta kaartuva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Kameroiden rinnalla nähdään myös LED-salamavalo. Takaosassa on tyylikäs aaltomainen kuviointi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etupuolella on näyttöpaneeli, jossa on ohuet kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä. Kuvasta saadaan vihjaus myös sille, että Honor Magic Vs tukee stylus-kosketusnäyttökynää. Puhelin on todennäköisesti valmistettu alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista, joten käytössä on premium-materiaalit. Honorin on odotettu panostaneen erityisesti kevyeen ja ohueen toteutukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen osalta Honor Magic Vs -puhelin tulee todennäköisesti olemaan huippuluokkainen. Tehoista saattaa vastata Qualcommin tehokas Snapdragon 8+ Gen 1, vaikka toki uusi Snapdragon 8 Gen 2 on jo aivan nurkan takana. Magic Vs saattaa olla teknisesti vain hieman paranneltu versio Magic V -puhelimesta.

Magic Vs on Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, jota odotetaan myyntiin myös globaaleilla markkinoilla. Kiinassa julkaisu tapahtuu jo marraskuussa, mutta globaalisti uuden puhelimen julkaisua odotetaan tammi-maaliskuun aikana.

Honor Magic Vs

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor