SamsungYleinen

Samsung Galaxy A54 5G -puhelimen kuvat vuotivat – odotettu hittipuhelimen seuraaja saa uudistetun muotoilun

Samsung Galaxy A54 5G

Samsungin yksi suurimmista myyntihiteistä on ollut Galaxy A5x -sarjan puhelimet, joten hittipuhelinmallisto on saamassa luonnollisesti jatkoa. Huhuissa on jo pitkään puhuttu Galaxy A54 5G -puhelimesta, mutta nyt tuorein vuoto paljastaa myös tarkat mallinnuskuvat.

Uudet kuvat ovat peräisin tunnetulta vuotajalta OnLeaksilta. Kuvia voidaan pitää luotettavina, vaikka aivan kaikki yksityiskohdat eivät välttämättä pidä paikkaansa. Kuvat paljastavat Samsungin uudistavan puhelimen muotoilua, sillä nyt mukaan on saatu pyöristetymmät kulmat ja erillisestä kamera-alueesta on luovuttu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa nähdään kolme erillistä kameraa, jotka ulkonevat hieman muusta rungosta. Kameroiden rinnalla on myös LED-salamavalo ja takaosassa nähdään Samsungin logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä.

Galaxy A54 5G tulee saamaan oikeaan reunaan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä ei ole mitään. Yläreunassa on SIM-korttiluukku sekä yksi mikrofoni. Alareunassa on USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutin. Samsung luottaa tasaisiin pintoihin, mutta kehystä on hieman pyöristetty. Nähtävästi rakenne on pääosin muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitoiksi on kerrottu 158,3 x 76,7 x 8,2 millimetriä. Odotettavasti näyttö olisi kooltaan noin 6,4 tuumaa ja se perustunee AMOLED-tekniikkaan. Näytössä odotetaan olevan Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Aikaisemmat huhut ovat kertoneet Galaxy A54 5G -puhelimen saavan 5000 milliampeeritunnin akun sekä 50 megapikselin tasoisen pääkameran. Muista tarkoista teknisistä tiedoista ei toistaiseksi ole tietoa.

Samsungin on huhuttu julkaisevansa Galaxy A54 5G -puhelimen tällä kertaa hieman aikaisemmin, mahdollisesti jo aivan vuoden 2023 alussa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung