HMDNokiaYleinen

Tältä näyttää tuleva suomalainen Nokia 225 4G (2024) -puhelin – takaosassa myös jotain sinne kuulumatonta…

Nokia 225 4G (2024) / Kuva: Android Headlines

Suomalainen HMD Global valmistautuu uusien Nokia-puhelimien julkaisuun, sillä nyt yhdestä uudesta tuotteesta on vuodettu kuvia. Android Headlines on saanut käsiinsä kuvia väitetystä Nokia 225 4G (2024) -puhelimesta, josta on kuultu jo aikaisemminkin huhuja.

Nokia 225 4G (2024) on uusi peruspuhelin, joten Nokia-brändin alaisuudessa ei nähdä uusia älypuhelimia. Vuotokuvissa puhelin on esillä kahdessa värissä, jotka ovat pinkki sekä tumma sininen/vihreä. Puhelimeen on saatu uudistettu, aikaisempaa kulmikkaampi muotoilu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on kameran lisäksi myös LED-salama. Nokia-logo on myös takaosassa, mutta nyt uutena lisäyksenä on HMD:n oma logo sekä teksti ”Makers of Nokia phones”. Aikaisemmin Nokia-puhelimissa ei ole ollut HMD-mainintaa yhtä selvästi, joten se näyttää Nokia 225 4G (2024) -puhelimessa hieman erikoiselta. Etuosassa on tuttu näyttöpaneeli sekä peruspuhelimilta odotettu näppäimistötoteutus.

Puhelimessa kerrotaan olevan 2,4 tuuman kokoinen näyttöpaneeli etuosassa, sekä takaosassa VGA-tason kamera. RAM-muistiksi kerrotaan 64 megatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 megatavua. Akku olisi 1450 milliampeeritunnin kokoinen. Käyttöjärjestelmänä on S30+. Nokia 225 4G (2024) -puhelimen kerrotaan saavan USB-C-liittimen sekä kuulokeliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan HMD tulisi julkistamaan puhelimen Euroopassa ja Afrikassa myöhemmin tässä kuussa. Hinta asettunee noin 100 euroon.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD