SamsungYleinen

Huhu: Samsung julkaisee Galaxy S24 FE:n aikaisintaan vuoden 2024 lopussa

Samsung Galaxy S23 FE

Uutisoimme pari viikkoa sitten huhusta, jonka mukaan Samsung esittelisi seuraavan Galaxy FE -sarjan puhelimen jo kesällä. Nyt julkaisuaikataulua povataan vasta vuoden loppupuolelle viime vuoden Galaxy S23 FE -puhelimen tavoin.  

Hollantilainen Galaxyclub kuitenkin kertoo, että puhelimen julkaisu voi venyä myös vuoden 2025 alkuun. Julkistus olisi tuolloin kuitenkin erittäin lähellä jo ensi vuoden Galaxy S25-lippulaivapuhelimia, joten todennäköisempää on, että puhelin nähdään markkinoilla vielä tämän vuoden puolella.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Varmana sivusto kuitenkin pitää sitä, että puhelin on kehityksen osalta vielä sen verran vaiheessa, ettei julkaisu tapahdu kesällä. Kesä on Samsungilla ilman Galaxy S24 FE -puhelintakin täynnä tulevien taittuvanäyttöisten puhelinten, kellojen ja älysormuksen takia. 

Samsungin kerrotaan kehittelevän Galaxy S24 FE -mallia R12-koodinimellä. Toistaiseksi Galaxy S24 FE:n teknisistä tiedoista ei juurikaan ole tietoa. Puhelimesta kuultanee huhuja mitä lähemmäs puhelimen julkaisua mennään. 

Lähde: Galaxyclub (hollanniksi) 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung