HonorYleinen

Tältä näyttää tyylikäs Honor X30! Puhelimesta julkaistiin ensimmäisiä tarkkoja kuvia

Honor on vahvistanut julkaisevansa 16. joulukuuta järjestettävässä tilaisuudessa uuden Honor X30 -älypuhelimen, joka on yhtiön seuraava keskihintaluokan 5G-laite. Puhelimesta julkaistiin jo aikaisemmin vihjaileva video, mutta tällä kertaa Honor on julkaissut virallisia kuvia, jotka paljastavat muotoilun lähes kokonaan.

Uusi Honor X30 tullaan julkaisemaan ainakin neljässä väriversiossa, jotka olisivat hopea, sininen, kulta ja musta. Puhelimen takaosassa on erittäin kookas pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden välissä on myös teksti ”Matrix AI Vision Camera”. Puhelimen etuosassa on kookas näyttö, jossa on hyvin ohuet kehykset ja pieni etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on myös vahvistanut uutuuspuhelimen saavan 6 nanometrin 5G-järjestelmäpiirin, tehokkaan 66 watin pikalatauksen sekä 120 hertsin virkistystaajuudella varustellun näytön. Näytön tiedetään olevan kooltaan jopa 6,7 tuumaa.

Nettiin on vuodettu nyt myös yksityiskohtaisia live-kuvia Honor X30 -puhelimesta, jotka paljastavat millainen laite kyseessä on todellisuudessa. Puhelimen takaosa näyttää kaartuvan reunoilta vahvasti ja etuosa on kokonaan tasainen. Honor on asettanut oikeaan reunaan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja samalla sormenjälkilukija löytyy virtapainikkeesta. Näyttö on kaikilta muilta reunoiltaan hyvin kapea, mutta alareunaan on jätetty hieman paksumpi musta kaistale.

Honor X30 -älypuhelimessa on odotettu olevan ainakin Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor tulee luottamaan myös kolmoiskameraan, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Valitettavasti vielä muista teknisistä tiedoista ei ole varmuutta, mutta ne varmistuvat viimeistään julkaisun aikaan.

Lähde: Honor.cn (kiinaksi), Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor