HuaweiYleinen

Huawei P50 Pocket julkaistaan 23. joulukuuta – odotuksissa taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin

Huawei on vahvistanut julkaisevansa uuden jäsenen P50-sarjan huippupuhelimien mallistoon. Uuden puhelimen nimen on vahvistettu olevan Huawei P50 Pocket ja kyseessä on suurella todennäköisyydellä Huawein ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, jonka on tarkoitus haasta Samsung Galaxy Z Flip 3.

Tilaisuus järjestetään 23. joulukuuta kello 9.30 Suomen aikaan, eli juuri ennen jouluaattoa. Huawei mainostaa julkaisua globaaleilla sosiaalisen median tileillään, mutta todennäköisesti kyseessä on pääosin vain Kiinan markkinoille suunnattu julkaisu. Huawei P50 Pocket -puhelimen Huawei on vahvistanut olevan lippulaivatason tuote, mutta Huaweille tuttuun tapaan siinä ei ole Googlen palveluita tai 5G-yhteyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein julkaisema vihjauskuva on pitää sisällään kaksi neliötä, joista toinen on kultainen ja toinen hopea. Näistä saadaan jo viittaus taittuvanäyttöiseen simpukkapuhelimeen, joka on tarpeeksi kompakti mahtuakseen pieneenkin taskuun. Puhelimen on odotettu olevan suunnattu pääosin naisille, mutta toistaiseksi tarkkoja vuotokuvia laitteesta ei ole nähty.

Huawei on vahvistanut julkaisevansa saman tilaisuuden aikana Kiinan markkinoille myös huhutun Huawei Watch D -älykellon. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen älykello, joka tarjoaa verenpaineen mittaamisen. Tilaisuuden aikana Huawei saattaa julkaista myös muita tuotteita, mutta kohokohdat ovat varmasti uudessa Huawei P50 Pocket -puhelimessa ja Watch D -älykellossa.

Lähde: Twitter (Huawei Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei