VivoYleinen

Tältä näyttää Vivon ensimmäinen tabletti – viralliset kuvat julki ennen varsinaista julkaisua

Vivo Pad

Vivon on odotettu olevan seuraava kiinalaisen BBK:n brändi, joka tulee julkaisemaan ensimmäisen tablettinsa. Aikaisemmin BBK:n brändeistä Realme ja Oppo ovat jo ensimmäiset tablettinsa esitelleet, ja huhuissa on puhuttu pitkään Vivo Pad -tabletista. Nyt Vivo on julkaissut tabletista tarkkoja tuotekuvia ennen varsinaista julkaisua.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa jaetut kuvat paljastavat Vivo Pad -tabletin muotoilun lähes kokonaisuudessaan. Kuvat paljastavat myös muutamia yksityiskohtia itse tabletista. Weibo-postauksessa Vivo on vahvistanut tabletista tulevan tarjolle väriversiot sininen ja harmaa. Lisäksi tabletissa on täysmetallinen muotoilu, jonka luvataan olevan ohut ja kevyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo Pad

Kuvat paljastavat Vivo Pad -tabletin takaosassa olevan mielenkiintoinen pyöreä kamera-alue, jossa on ainakin kaksi kamerasensoria sekä ohessa on LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Vivo-logo, mutta myös Dolby-logo, joka viittaa hyvään äänentoistoon. Takaosassa on liitäntä, johon saadaan kiinni toisessa kuvassa näkyvä näppäimistökuori.

Vivo Pad

Vivo Pad

Näppäimistökuoren ohella kuvat paljastavat Vivo Pad -tabletin tukevan kosketusnäyttökynää. Kuvista saadaan selville laitteen yläreunassa olevan kaksi mikrofonia sekä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Tabletin molemmissa reunoissa on kaksi kaiutinritilää, joka viittaisi neljään kaiuttimeen. Oikeassa reunassa on lisäksi USB-C-liitin.

Vivo Pad

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo ei paljastanut toistaiseksi muita tarkkoja yksityiskohtia tabletista. Vuotojen mukaan tabletissa olisi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoilisi 5G-yhteydet ja hyvän suorituskyvyn. Näytön on odotettu olevan 11 tuuman kokoinen, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 16:10-kuvasuhde.

Tabletin tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Vivo Pad saattaa antaa myös esimakua siitä, miltä OnePlussan odotettu tabletti tulee näyttämään. Viime aikoina OnePlussan on huhuttu julkaisevan ensimmäisen tablettinsa lähikuukausien aikana Euroopassa.

Vivo Pad

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo