OnePlusYleinen

OnePlus Pad -tabletin tekniset tiedot vuodon kohteena – 5G-yhteydet ja 12,4 tuuman OLED-näyttö

Oppo Pad voi antaa esimakua OnePlussan tabletista.

OnePlussalta on odotettu ensimmäistä tablet-laitetta vuoden 2022 ensimmäisen puoliskon aikana, joka kantaisi nimeä OnePlus Pad. Aikaisemmin tällä viikolla huhut kertoivat tabletin sarjatuotannon alkaneen jo, joten julkaisu saattaisi olla vain muutaman viikon päästä. Nyt tuore huhu saattaa paljastaa odotetun tabletin tärkeimmät tekniset tiedot.

Tabletissa kerrotaan olevan kookas 12,4 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin parin vuoden takaisen Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, jossa olisi rinnalla myös 5G-modeemi. Vaikka vuodossa puhutaan Snapdragon 865 -piiristä, niin kyseessä voi olla myös uudelleen nimetty Snapdragon 870, joka on lähes identtinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa kerrotaan olevan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkesto tulee olemaan vuodon perusteella 10090 milliampeeritunnin akun varassa, jota voitaisiin ladata jopa 45 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä kerrotaan olevan Android 12, vaikka aikaisemmissa vuodoissa on puhuttu myös Android 12L -versiosta.

Kameroita OnePlus Pad tulee saamaan takaosaansa kaksi, jotka olisivat 13 megapikselin pääkamera sekä toinen 5 megapikselin kamera. Etuosassa kerrotaan olevan 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. OnePlus Pad tarjoaa vuotajan mukaan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä Bluetooth 5.1 -yhteyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin hinnaksi on odotettu ainakin Kiinassa noin 2999 juania, joka vastaisi 429 euroa. Muita tietoja tabletista ei ole vielä vuotanut, mutta nämäkin kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan. OnePlus ei ole itse vielä virallisesti kertonut tuovansa markkinoille tabletteja.

Kevään aikana OnePlussalta odotetaan lukuisia uutuustuotteita erityisesti puhelimien osalta. Luvassa on maaliskuun lopulla jo OnePlus 10 Pro -puhelin globaaleille markkinoille, vaikka laite julkaistiin jo tammikuussa Kiinassa. Lisäksi huhuissa ovat pyörineet OnePlus Nord CE 2 Lite ja OnePlus Nord 2T, mutta myös OnePlus 10R. Kesän aikana OnePlussalta on huhuttu myös OnePlus Nord 3 -puhelinta sekä OnePlus 10 Ultra -lippulaivaa. Huhuissa on kuultu myös tietoja OnePlus Bullets Wireless Z2– ja Nord-kuulokkeista sekä OnePlus Nord -älykellosta.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus