XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomin tuleva Redmi K50 Extreme Edition -puhelin – julkaisu luvassa jo huomenna

Redmi K50 Extreme Edition

Xiaomin tytärbrändi Redmi on vahvistanut julkaisevansa huomenna 11. elokuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Redmi K50 Extreme Edition -puhelimen. Vielä ennen julkaisua Xiaomi on paljastanut tulevasta puhelimesta jo monia tärkeitä yksityiskohtia. Todennäköisesti puhelin tullaan julkaisemaan myös globaalisti, mutta Xiaomi 12T -sarjan jäsenenä.

Julkaistujen kuvien perusteella Redmi K50 Extreme Edition tulee jatkamaan pitkälti samaa muotoilua, joka nähtiin Xiaomi 12 -sarjan puhelimissa. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä kaksois-LED-salamavalo. Lisäksi kameroiden rinnalla oleva teksti vahvistaa puhelimessa olevan 108 megapikselin tasoinen pääkamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa puhelimesta nähdään vain harmaa väriversio. Takaosan lasipinta on nähtävästi mattapintaiseksi viimeistelty. Kuvien perustella Redmi K50 Extreme Edition saisi muovisen kehyksen, eli jostain on jouduttu säästelemään.

Xiaomi on vahvistanut näytön olevan varustellun 120 hertsin virkistystaajuudella ja se se perustuu OLED-tekniikkaan. Näyttö saa myös 1,5K-tarkkuuden, joka tarkoittaa 446 pikseliä tuumaa kohden. Näyttö on lisäksi kokonaan suora ja siinä on etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on kerrottu vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Redmi K50 Extreme Edition tulisi saamaan myös 5000 milliampeeritunnin akun sekä 120 watin tehoisen pikalatauksen. Joissakin huhuissa puhelimeen on odotettu myös 200 megapikselin tasoista kameraa, mutta kuvien perusteella kyseinen huhu ei koskenut ainakaan nyt julkaistavaa puhelinta.

Redmi K50 Extreme Edition -puhelimen ohella Xiaomi tulee esittelemään 11. elokuuta myös Xiaomi Pad 5 Pro 12,4” -tabletin, Buds 4 Pro -kuulokkeet, Xiaomi MIX Fold 2 -puhelimen sekä Watch S1 Pro -älykellon.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi