MotorolaYleinen

Motorola Razr 2022 on maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin 144 hertsin näytöllä

Motorola Razr 2022

Motorola tulee julkistamaan huomenna 11. elokuuta uuden Motorola Razr 2022 -puhelimen, mutta myös uuden 200 megapikselin kameralla varustellun Moto X30 Pro -puhelimen. Puhelimista on tiedetty jo etukäteen varsin paljon, mutta nyt Motorola on paljastanut mielenkiintoisia yksityiskohtia uudesta taittuvanäyttöisestä puhelimesta.

Julkaistujen ennakkotietojen mukaan Razr 2022 tulee olemaan todellinen haastaja Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle. Motorola on varustellut puhelimen 6,7 tuuman taittuvalla näytöllä, jossa on erittäin korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Toistaiseksi taittuvissa puhelimissa on nähty korkeintaan 120 hertsin virkistystaajuuksia, joten Motorola on ensimmäisenä liikkeellä vieläkin korkeammalla virkistystaajuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on lisäksi vahvistanut näytössä olevan tuki muille huippuluokan tekniikoille, joita ovat 10-bittiset värit, HDR10+ sekä DC-himmennys. Motorola Razr 2022:n näyttö on myös SGS-sertifioitu silmien rasituksen vähentämiseksi. Suuren näytön ohella Motorola on varustellut laitteen 2,7 tuuman kokoisella ulkonäytöllä, joka pystyy näyttämään ilmoitukset, kellonajan sekä paljon muuta.

Puhelimessa on kerrottu olevan myös uusi saranajärjestelmä, joka mahdollistaa laitteen jättämisen mihin kulmaan tahansa. Motorola Razr 2022 saa myös Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa tämän hetken parhaimman suorituskyvyn. Puhelimeen odotetaan 50 megapikselin pääkameraa sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakameraa, mutta myös 32 megapikselin etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola julkistaa puhelimen siis jo huomenna 11. elokuuta, mutta kyseessä on vain Kiinan markkinoiden julkaisu. Puhelinta on odotettu myyntiin myös globaalisti, mutta julkaisusta Motorola ei ole vielä virallisesti kertonut mitään.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola