HMDYleinen

Suomalaisvalmistajan ensimmäiset omat puhelimet vuotokuvissa – Tältä näyttävät HMD Pulse ja Pulse Pro

HMD Pulse

HMD Global on tunnettu aikaisemmin vain Nokia-puhelimista, mutta myöhemmin tänä vuonna yhtiöltä on luvassa omia HMD-brändiä kantavia laitteita. HMD Pulse ja Pulse Pro tulevat nähtävästi olemaan ensimmäiset, sillä nyt kyseistä puhelimista on vuodettu viralliselta vaikuttavia tuotekuvia.

Julkaisemattomien puhelimien kuvat on vuodettu OnLeaksin toimesta niin 91mobiles kuin Mysmartprice-sivustoilla. Muotoilultaan molemmat puhelimet muistuttavat toisiaan, eli takaosassa on geneerinen kamera-alue ja HMD-logo. Etuosassa on näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan HMD Pulse tarjoaa 6,56 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus. Puhelimeen olisi tulossa myös 13 megapikselin pääkamera sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Tehoista pitäisi vastata kahdeksan ytimisen piirin, mutta tarkkaa tietoa ei ole olemassa.

HMD Pulsea odotetaan julkaistavaksi kolmessa värissä, jotka ovat sininen, musta ja pinkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Pulse Prosta on vuodettu myös kuvia ja tekniset tiedot ovat hieman kattavammin tiedossa. Vuodon mukaan laitteessa on Unisoc T606 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 6,56 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia, jossa on 1480 x 720 pikselin tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus.

Pro-versiossa olisi vuodon mukaan 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera takaosassa. Lisäksi etuosassa olisi myös 50 megapikselin selfiekamera. Akku olisi 5000 milliampeeritunnin kokoinen. HMD Pulse tarjonnee myös kuulokeliittimen, IP52-luokituksen sekä 196 gramman painon.

Vuodon mukaan HMD Pulse Pro maksaisi Euroopassa 179 euroa. Tarkempia tietoja molemmista puhelimista saataneen tulevina viikkoina.

Lähde: 91mobiles.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD