NothingYleinen

Nothing Phone (2a) sai Nothing OS 2.5.5 -päivityksen – mukana monia korjauksia

Nothing on ilmoittanut X-tilillään julkaisseensa Nothing Phone (2a) -puhelimelle kolmannen ohjelmistopäivityksen. Päivitys sisältää paljon parannuksia ohjelmiston vakauteen sekä huhtikuun 2024 tietoturvapäivitykset. 

Varsinaisesti uusia ominaisuuksia ei päivityksen mukana tule. Parannuksia sen sijaan on esimerkiksi kameran toiminnassa, kuten kuvien väreissä ja käynnistysnopeudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisten parannusten puolella Nothing kertoo parantaneensa ohjelmiston sulavuutta sekä pelisuorituskykyä. Bugikorjauksia on tehty esimerkiksi kolmansien osapuolien launcher-sovelluksien toimivuuden parantamiseksi, sillä niissä kerrotaan esiintyneen epävakautta. 

WiFi sekä Bluetootoh ovat saaneet vakauspäivityksiä ja niiden pitäisi toimia päivityksen myötä paremmin. Kokonaisuudessaan muutokset voi katsoa alle linkatusta X-viestistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing OS 2.5.5 -päivityksen voi asentaa menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmän päivitykset. Päivitys ei välttämättä näy kaikilla saman aikaisesti, vaan jakelu voi tapahtua vaiheittain eri puolille maailmaa. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing