HMDNokiaYleinen

Tältäkö näyttää seuraava Nokia-puhelin? Vuotanut kuva paljastaa yksityiskohtia

Tältä saattaa näyttää tuleva Nokia-puhelin.

HMD Global esitteli huhtikuun alussa uudet älypuhelimensa ja samalla uuden Nokia-puhelimien nimeämiskäytännön. Jatkossa luvassa on Nokia C-, Nokia G- ja Nokia X -puhelimia, joita julkaistiin hiljattain jopa kuusi kappaletta. Nähtävästi lisää Nokia-puhelimia on luvassa, sillä Nokiamob.net-sivusto on julkaissut käsiinsä saaman kuvan toistaiseksi tuntemattomasta Nokia-puhelimesta.

Kuvan perusteella kyseessä olisi jälleen kerran edullisemman hintapisteen Nokia-älypuhelin, joka sijoittunee Nokia C -mallistoon. Huhtikuun alussa julkaistut Nokia C10 ja Nokia C20 olivat lähtötason älypuhelimia, mutta nyt kuvan perusteella tuleva laite olisi hieman paremmin varusteltu. Kuvassa on esillä Nokia-puhelin, jossa on tuttu pyöreä kamera-alue, jonka rinnalla nähdään LED-salamavalo ja alapuolella sormenjälkilukija. Takaosassa on esillä lisäksi Nokia-logo ja kaiutin. Kuva paljastaa puhelimen yläreunassa olevan 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut puhelin muistuttaa ulkoisesti muun muassa Nokia 1.4 -mallia, mutta nyt salama on kamera-alueen ulkopuolella ja kaiutin on toisessa kulmassa. Todennäköisesti kyseessä on jonkin Nokia C20 -mallin yläpuolelle asettuva puhelin tai sitten jonkinlainen prototyyppi, jota ei ole tarkoitus julkaista. Toistaiseksi HMD Global ei ole ainakaan vihjannut tulevista julkaisuista, joten ainakaan kovin pian uusia Nokia-puhelimia ei odoteta.

Puhelin on löytynyt HMD Globalin markkinointimateriaaleista.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD