ASUSYleinen

ASUS esittelee uudet Zenfone 8 -malliston älypuhelimet 12. toukokuuta – vihjaa kompaktista huippupuhelimesta

Asus on vihdoin vahvistanut julkaisevansa uudet huippuluokan Zenfone 8 -malliston älypuhelimet 12. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Viime vuoden elokuussa Asus esitteli Zenfone 7 -sarjan huippupuhelimet, jotka pääsivät vakuuttamaan kattavilla ominaisuuksillaan ja mielenkiintoisella kääntyvällä kamerallaan. Nyt uusia Zenfone 8 -puhelimia kohtaan on asetettu kovat odotukset, sillä Asuksen odotetaan julkaisevansa kompaktin huippupuhelimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone 8 -puhelimien julkaisua varten toteutetulla sivustolla Asus on vihjannut uutuuksista. Asuksen mukaan luvassa on suurta suorituskykyä kompaktissa koossa, jolla viitataan varmasti huhuttuun Zenfone 8 Miniin. Sivustolla on myös laskuri, joka ilmoittaa sekuntien tarkkuudella julkaisutilaisuuden alkamisen.

Huhujen mukaan luvassa saattaisi olla kaksi tai kolme uutuuspuhelinta, jotka olisivat ainakin Zenfone 8 Mini ja Zenfone 8 Pro. Kolmas puhelin voi olla myös Zenfone 8 -perusmalli. Kaikkiin puhelimiin on odotettu Qualcommin tehokkainta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä. Zenfone 8 Minista on kuultu enemmän vuotoja sekä huhuja, mutta malliston muut jäsenet ovat vielä pysyneet hyvin salassa. Zenfone 8 Mini saattaa saada 5,92 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus.

Julkaisutilaisuus tapahtuu alle kolmen viikon päästä, joten viimeistään 12. toukokuuta paljastuvat laitteiden tarkat tiedot. Todennäköisesti ennen julkaisua puhelimista tullaan kuulemaan ja näkemään vielä erilaisia vuotoja.

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS