Yleinen

Tämä uutuuspuhelin ei tarjoa kameroita tai GPS-yhteyttä – Benco V80s keskittyy yksityisyyteen

Benco V80s

Kiinalainen älypuhelinbrändi Benco Mobile on julkaissut uuden edullisemman hintapisteen älypuhelimen, jossa keskitytään erityisesti yksityisyyteen. Uutuuspuhelin kantaa nimeä Benco V80s, ja se on pitkälti normaali puhelin ilman kameroita tai GPS-yhteyttä.

Benco on kiinalaisen Inone Technology -yrityksen brändi, joka keskittyy edullisiin puhelimiin. Monet valmistajat lisäävät kameroiden määrää puhelimissaan, mutta Benco on ottanut puhelimesta kaikki kamerat pois. Lisäksi puhelimessa ei ole GPS-tukea, ja puutteiden luvataan parantavan yksityisyyttä huomattavasti. Kukaan ei pysty siis tarkastelemaan toimintaa kameroiden tai GPS:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Benco V80s

Muilta osin kyseessä on varsin perinteinen alemman hintapisteen älypuhelin. Näyttö on kooltaan 6,517 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja kuvasuhde on 20:9. Lisäksi näytössä on erikoisesti vesipisaralovi, vaikka etukameraa ei siitä löydykään. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata USB-liittimen kautta.

Benco V80s saa tehonsa kahdeksanytimisestä Unisoc SC9863A -järjestelmäpiiristä, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös Android 11 -käyttöjärjestelmä ja perinteinen takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija.

Puhelimen tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja ei ole vielä julkaistu. Se on tulossa saataville kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä hopea.

Benco V80s

Lähde: Benco V80s -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen