AppleYleinen

Nyt se on taas saatavilla! Applen 25 euron hintaisen kiillotusliinan saatavuus parani

Applen kiillotusliina on saatavilla vain valkoisessa värissä.

Apple toi viime syksynä valikoimiinsa yhtiön oman kiillotusliinan, joka nousi nopeasti hyvin suosituksi. Kyseessä on tuttuun Applen tyyliin kallis yhtiön laitteiden näyttöjen puhdistusta varten tarkoitettu liina. Suosionsa takia kiillotusliinan tilaajat joutuivat odottamaan tilaustaan jopa useita kuukausia, mutta nyt tilanne on muuttunut.

Kiillotusliinan saatavuus on nimittäin parantunut selvästi, sillä sitä löytyy Applen verkkokaupan varastosta. Muun muassa Suomessa 25 euroa maksavan kiillotusliinan saatavuus on juuri nyt hyvä, sillä tilaamalla sen nyt, toimitus luvataan parissa päivässä. Jos kiillotusliina jäi ostamatta viime vuonna, niin nyt on tilaisuus saada sellainen jälleen nopeasti!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple kertoo kiillotusliinasta tuotesivuillaan näin: ”Pehmeästä ja hankaamattomasta materiaalista valmistettu kiillotusliina puhdistaa Apple-laitteiden näytöt ja nano­pinnoitetut lasit turvallisesti ja tehokkaasti”. Kiillotusliina on yhteensopiva Applen kaikkien laitteiden kanssa (mutta ei takaa sen toimivan kolmannen osapuolen laitteiden kanssa), ja sillä voi esimerkiksi puhdistaa 5599 euroa maksavan Pro Display XDR -näytön tai vaikkapa uuden 2349 euron hintaisen MacBook Pro -tietokoneen.

Kiillotusliinaan voi tutustua tarkemmin Applen verkkokaupasta tämän linkin takaa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. No nyt on fanipojat ekstaasissa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple