XiaomiYleinen

Tämän verran Xiaomi Pad 6 -tabletti tulee maksamaan Euroopassa

Xiaomi Pad 6

Xiaomi esitteli jo toukokuussa uuden Xiaomi Pad 6 -tabletin Euroopan markkinoille, mutta vielä tuolloin laitteen tarkkaa hintaa ei vahvistettu. Myynti on vihdoin käynnistymässä valituilla markkinoilla, sillä nyt myös tarkat hintatiedot ovat vuotaneet.

Vuotaja Ishan Agarwal on paljastanut hinnat, väriversiot sekä muistiversiot, jotka tulevat tarjolle. Xiaomi Pad 6:n pitäisi tulla tarjolle kahdessa versiossa, jotka ovat 6 + 128 gigatavua sekä 8 + 256 gigatavua. Hinnat ovat 399 euroa sekä 499 euroa. Väriversioita on kaksi kappaletta, jotka ovat harmaa sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Xiaomi Pad 6:n hinnat:
    • 6 + 128 Gt, 399 euroa
    • 8 + 256 Gt, 499 euroa
  • Värit: Harmaa sekä sininen

Toistaiseksi ei ole tietoa tarkasta saatavuudesta, mutta jo toukokuussa Xiaomi kertoi tabletin olevan tulossa lähiaikoina saataville. Suomen osalta Xiaomi on ollut tabletista hiljaa, mutta ainakin edeltäjämalli Xiaomi Pad 5 oli tarjolla myös Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Pad 6 -tabletti tarjoaa 11 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin. Näytössä on 2880 x 1800 pikselin tarkkuus, 550 nitin kirkkaus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat.

Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin parin vuoden takainen Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja laitteesta on ainoastaan Wi-Fi-versio. Tehokasta LPDDR5-RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6 -tabletin sisuksista löytyy suuri 8840 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan kaksi kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin tasoinen. Etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Pad 6 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13, jonka päällä olevan MIUI 14 for Pad -käyttöliittymän Xiaomi on optimoinut tabletin suurelle näytölle. Tabletissa on tuki myös näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle.

Lähde: Pricebaba.com 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi