SamsungYleinen

Tarkoissa vuotokuvissa Samsung Galaxy A22 5G ja Galaxy A22 4G – tulossa tarjolle neljässä väriversiossa

Samsung Galaxy A22 5G

Samsung ei ole pystynyt pitämään salassa uusia edullisia Galaxy A22 4G- ja Galaxy A22 5G -puhelimiaan, sillä puhelimien tietoja sekä kuvia on vuotanut jo useaan kertaan. Tällä kertaa 91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä uusia kuvia toistaiseksi julkaisemattomista puhelimista, jotka paljastavat väriversiot sekä eroavaisuudet laitteiden rakenteissa.

Galaxy A22 4G ja Galaxy A22 5G tulevat olevamaan muotoilultaan hyvin identtisiä, vaikka muutama ero on havaittavissa. Molemmista puhelimista on tulossa neljä väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen, violetti sekä vihreä. Molemmat puhelimet tarjoavat laatikkomaisen kamera-alueen takaosassa, kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä pisaralovella varustellun näyttöpaneelin. Suurin eroavaisuus on kuitenkin takaosan kameroissa. Galaxy A22 5G tulee saamaan kolmoiskameran, kun 4G-versiossa on neloiskamera sekä LED-salamavalo kamera-alueen alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A22 5G

Samsungin odotetaan tarjoavan Galaxy A22 4G -puhelimessa 6,4 tuuman HD+ -tasoisen AMOLED-näyttöpaneelin 60 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi puhelimen tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri. Takaosan kameran pitäisi koostua 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosan kamera on todennäköisesti 13 megapikseliä ja laitteella on paksuutta 8,5 millimetriä sekä painoa 185 grammaa.

Galaxy A22 5G -version odotetaan saavan myös 6,4 tuuman näyttöpaneelin, nyt kyseessä pitäisi olla Full HD+ -tarkkuudella varusteltu LCD-paneeli. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri. Kameroita on kolme, jotka ovat 48 megapikseliä, 5 megapikseliä sekä 2 megapikseliä. Laitteen paksuudeksi on kerrottu 9 millimetriä ja painoksi 205 grammaa. Samsung on laittanut puhelimeen myös tietojen mukaan suuren 5000 milliampeeritunnin akun sekä tuen 15 watin pikalataukselle.

Samsung Galaxy A22 4G

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung